Когато била на 16 години, Меган Маркъл гледала погребението на

...
Когато била на 16 години, Меган Маркъл гледала погребението на
Коментари Харесай

Бележката от Хари в ковчега на Даяна трогнала Меган, когато била на 16

Когато била на 16 години, Меган Маркъл гледала погребението на принцеса Даяна, обляна в сълзи, разкрива непосредствен до фамилията. Това, което трогнало тийнейджърката, било записка от бъдещия ѝ брачен партньор, оставена в ковчега на майка му, написа DailyMail.

Бъдещата херцогиня на Съсекс гледала погребението на принцесата на народа по малкия екран със свои приятелки. Тя била един от милионите фенове на един от най-тъжните моменти в новата история на Англия. Моментът бил доста печален за младата Меган, защото тя била голям почитател на Лейди Ди – интересувала се от живота ѝ, следяла новините за нея, а измежду обичаните ѝ книги била биографията – „ Даяна. Нейната история от първо лице”.

Момичето обаче същински се разстроило, когато камерите предават непосредствен кадър от ковчега на принцесата на Уелс. Те посочили букет бели цветя, а върху тях плик с надпис: „ На мама”. Това било бележката, която принц Хари оставил на своята майка.

В дните след гибелта на Даяна Спенсър през август 1997 година Меган и приятелката и Сузи решили да отдадат респект към починалата принцеса. Те гледали остарели клипове от сватбата на Даяна и принц Чарлз, чели публикации за живота ѝ, даже събирали облекла и играчки за бедните деца, въодушевени от английската кралска персона. Според близки до Меган, тя била заинтригувана освен от стила на Даяна, само че и от филантропичните ѝ действия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР