Когато България беше държава от комунистическия блок, бойната ни авиация

...
Когато България беше държава от комунистическия блок, бойната ни авиация
Коментари Харесай

Ако искаш да управляваш, трябва първо да си служил в армията

Когато България беше страна от комунистическия блок, бойната ни авиация имаше към 530 самолета, а в този момент има няколко. Ако през 19 век военният флот е определял дали една страна е велика, то през днешния ден силата на отбранителната мощност се дефинира от числеността на авиацията, споделя Костадин Костадинов, водач на партия " Възраждане ".

Според него контрактуваните и предплатени за произвеждане и доставка американски самолети F-16 Block 70 са остарял модел от 1967 година и дава образец с съветските МИГ, с които разполага в този момент българската войска, които най-малко били от 80-те години. Костадинов е на мнение, че остарялата бойна техника на българската войска би трябвало да бъде заменена с нова, съвременна и евтина, създадена в Индия, Китай или Русия.

Лидерът на партия " Възраждане " предлага връщане на наборната военна работа, само че на доброволни начала. Костадинов дава образец с Франция при ръководството на Шарл Де Гол, когато в случай че не си служил в армията, не можеш да заемаш висши държавни постове. Логиката била, че в случай че искаш да управляваш, ти самият би трябвало да си бил ръководен.
Защо " Възраждане " желае опазване на националната валута? Защо учебниците по филантропични науки би трябвало да бъдат пренаписани? Как да върнем посредством тласъци българските емигранти? Защо партия " Възраждане " не влезе в 45-ото Народно заседание?
Отговорите на Костадин Костадинов, " Директно в новините " със Стефан Кунчев.

Визитка

доктор Костадин Костадинов, ръководител на партия " Възраждане " и общински консултант трети мандат във Варна. На 42 година, татко на две деца. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет " Св. св. Кирил и Методий " през 2002 година и Право, отново там, през 2011 година През 2017 година пази докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика. На идните предварителни избори той е лидер на листата за 3-ти МИР Варна и 25-и МИР София.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР