Когато Amazon обявиха плановете си за влизане на полето на

...
Когато Amazon обявиха плановете си за влизане на полето на
Коментари Харесай

Геймъри губят търпението си от Lost Ark, излизват гнева си не към когото трябва

Когато Amazon оповестиха проектите си за влизане на полето на видеоигрите, мнозина повдигнаха вежди многозначително. Гейм промишлеността не е за всеки и това, че една голяма част от Интернет е твоя благосъстоятелност и си се разпрострял в хиляди бизнеси и сегменти, не значи, че ще се добър във всичко. Питайте Гугъл за това. Lost Ark беше обявена с нормалните фанфари и хайп за някакво необикновено MMORPG с голям открит свят, който дава безкрайна наслада и благоприятни условия за играещите.

Различни проблеми скоро доведоха до отлив на една огромна част от геймърите, а една немалка от тези, които са останали правилни на играта са решили да излеят гнева си, ориентиран към Smilegate и Amazon, към хората, които се грижат за връзката с общността на Lost Ark. И очевидно на тях е почнало да им писва от това отношение, за което предават Game Pressure.

„Комуникацията ми с вас, хора, стартира да става изключително сложна. Разбирам недоверието и гнева ви, само че за следващ път ще ви помоля да си спомните, че след прочитането на 50 изявления по какъв начин къмюнити мениджърите не стават или по какъв начин ненавиждаме играчите… ни кара да не желаеме да четем вече“, един от къмюнити мениджърите в формалния конгрес на играта. Shadow_Fox, както е псевдонима му, добавя, че ролята им не е да пишат код или да вземат решение какво да влезе в играта или не. Те са просто връзката сред издател/разработчик и общността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР