Когато Али Латъм от Глазгоу, Шотландия преминава през порения процес

...
Когато Али Латъм от Глазгоу, Шотландия преминава през порения процес
Коментари Харесай

Скритите послания на ангелските числа – защо винаги ги виждаме

Когато Али Латъм от Глазгоу, Шотландия минава през порения развой за промяна на дома и събира багажи, разказва цялото прекарване като стресиращо и безредно. В следствие стартира да вижда цифрата 33 на напълно инцидентни места. Обръща внимание на регистрационните номера, касовите бележки и даже часовника.

Аби ще показа, че това било обръщение от ангелите ѝ, които подсказвали, че всичко ще е наред, когато пристигна края. Тя е безапелационна, че най-вероятно нямало да се оправи, в случай че не е виждала цифрите и не е получавала упътвания от своите ангели.

Латъм най-вероятно има вяра в нумерологията, която демонстрира, че има някакво магическо наличие и осцилация от другите числа. Нумерологията се употребява с няколко смисъла – опит да предсказва бъдещето, да прави оценка възможната връзка сред двама души и да се пробва да открие щастливите цифри и щастливите дати на един човек. Латъм вижда цифрите и сама съумява да се успокои, откакто ангелите ѝ приказват и това утешение идва непосредствено от повтарящите числа.

Според нумерологът Глинис Маккант, повтарящите се тройки са един от най-хубавите сюжети за дамата. Причината е, че се свързват с по този начин наречените 333 чудеса. Те са обвързани с прочувствената поддръжка и символизират желанието на човек да стартира да се смее и комуникира по-свободно и щастливо. Щом човек види тези цифри, той като че ли е инструктиран от вселената да не разрешава на предишното да стресира бъдещето.

Какво тъкмо съставляват ангелските цифри и за какво са толкоз значими. Според физикът Емили Нюмън, това е манифистация на силата, сигнал и напътствие, че човек е в вярната посока, до момента в който изпитваме компликация. Дори и хората, които не познават ангелските цифри, са склонни да изпитват някакво облекчение, когато ги видят. Достатъчно е да се потърси малко информация и страстта от числата става още по-вълнуваща.

Скептиците биха декларирали, че вселената не изпраща никакви сигнали и упътвания, употребявайки спиритуалния свят, само че хората имат естествената наклонност да търсият странни и повтарящи се проявления, които се случват без никакво изпитание. По същият метод, по който виждаме лица в облаците или скалните формирания.

Истинските вярващи не са съгласни с горното изложение. За някои хора, ангелските цифри имат доста по-сериозно натоварване и мощ. Мнозина от нумеролозите считат, че това е упътване от ангела-хранител, който показва вярната посока или се пробва да комуникира намерено. Няма значение какви са тъкмо главните вярвания, повтарянето и визията на повторение на цяла линия от цифри ще донесе на мнозина чистата форма на страст.

Антропологът Джон Хоупс показва, че апофенията идва от еволюцията на когнитивното ни схващане. Това е умеенето да виждаме повтарящи се детайли и да откриваме неща, които можем да консумираме и заобикаляме, неща които можем да повторим и надградим. Всичко това се е инкрустирало в нашето схващане като опция за оцеляване и нашите първи прадеди са повторили тъкмо тази концепция. Тази просвета има и още едно качество, това не е просто опция да откриваме повтаряемост, а даже да я интерпретираме в някакво значение.

Нумерологията произлиза като просвета от близо няколко хиляди години и е открита от математици, а не от някакви духовни фенове, стремящи се да открият логичност във всичко. Гръцкият мъдрец Питагор е виновен за огромна част от нумерологията, откакто стартира да придава качества на всяка една цифра. Дори повтарящите се цифри имат сила, която Питагор е виждал. Повтарящите се числа са някакъв тайнствен опит за връзка с по-висши сили, като че ли нещо по-специално ви следи.

След като Питагор е гледал на тази концепция толкоз доста, а големи дялове от математиката се основават на неговите писания, то е допустимо да допуснем, че този човек е имал някаква логичност даже в този сегмент от познания. Нека се срещнем с „ вибрацията “ на числата и тяхната интерпретация.

Да се срещне цифрата 111 е нещо като сигнал, че човек е бил прояснен или сияе, само че за някой може да значи, че всичко върви по проект. За да има по-рационално пояснение на всички благ цифри, човек би трябвало да премине през тях и да намерения по какъв начин тъкмо ги усеща и по какъв начин му въздействат, няма различен метод.

Ангелските цифри са поредност от повтарящи се цифри и стартират от 000 до 999 и всяка една такава композиция има изключително известие. След като се схванат, човек би трябвало да прегледа смисъла им и да се опита да ревизира кои въздействат. Нека ги разгледаме в упования ред.

111 е ангелско число с няколко доста специфични и познати сюжети. Ако човек види тази композиция, той би трябвало да се приготви за концепцията, че цифрата е натоварено с сила за ново начало. Ако срещнете такива цифри, тогава би трябвало да бъдете сигурни, че вашият ангел ви оповестява за ново начало и нов небосвод. Ангелски цифри с единици са постоянно срещани и при цифровите часовници, когато виждаме 11:11. Някои от нумеролозите поучават феновете на тази концепция да прекарат тъкмо това време и да помислят доста съществено какво тъкмо желаят.

 Seeing similar numbers 22:22 on clock. Seeing same similar numbers is called Angel numbers. Angels sending cryptic messages and communicating concept.

222 е обръщение, което се обвързва с доверието и инстинкта на човек. Подсказва се, че човек би трябвало да намерения къде тъкмо да влага времето си, изключително в случай че се претрупва с работа.

333 към този момент бяха разказани в горните редове, само че постоянно се считат за допустимо най-хубавото число, което може да бъде намерено. Някои нумеролози показват, че това обръщение е покана да се навлезе по-дълбоко в същността и да се потърсят по-високи човешки полезности.

444 е обръщение, което се пробва да ни подскаже да останем целеустремени и да се подготвим да се надигнем против нашите трудности. 444 е като обръщение, че човек не може и не би трябвало да крие истината. Това също е и цифрата, което се счита за дипломат на бъдещи познания и достижения. То е като сигнал, че в този момент би трябвало да се работи и да се подсигури позицията, да вземем за пример тази в кариерата. 444 е обръщение, което ни подсказва, че е време да създадем идната стъпка, а не да продължаваме да стоим на едно място.

555 е обръщение, което ни подсказва, че е време за смяна. Това е ангелското число, което оповестява, че човек не би трябвало да се стреми към безспорен надзор. Естественото положение на живота е безпорядък и тъкмо затова би трябвало да се стремим към удоволствието. Числото се стреми да ни покаже, че би трябвало да се насладим на удоволствието и момента. Друго обръщение е обвързвано с посланието, че човек би трябвало да се успокои, когато не е получил отговор, който го вълнува.

666 е цифрата, което побърква всички фенове на нумерологията. То е мощно ангелско число, най-малко съгласно нумеролозите и е насочено най-вече към фамилията. Възможно е това число да се появи по време на избор и тъкмо тук човек би трябвало да се вслуша в ангела или дявола си. Следвайки концепцията на нумерологията, това е число, което ни подсказва, че ще превърнем един негатив в позитив.

777 ще ни подскаже, че би трябвало да се успокоим и да спрем да направляваме всичко. Това може да е и подсказка, че е време човек да стане малко по-духовен и величествен.

888 е ангелско число, което символизира на човек, че е застинал в една точка и се пробва да излезе от един безпределно повтарящ се кръг. Това е и известие, че не всичко може да се управлява, колкото и да се стараем. Числото е и дипломат за баланс в живота.

999 е положителният вестоносец, който ни подсказва, че ще дойдат доста хубави вести в живота. Друга опция е, че това е подсещане за развиване и извисяване на съзнанието, личностно развиване и други.

Съветът на множеството специалисти е, че не би трябвало да се пренебрегват и благ цифри от две разнообразни числа. Например в случай че видите 12-12, то най-вероятно това също е знак, че човек е на верния път и следва задачата си.

Според множеството нумеролози, човек може да ревизира ангелските цифри и да схваща смисълът им. Ако бъдат пропуснати, те ще се повтарят още веднъж и още веднъж, колкото и да се опитваме да избягаме от тях. Не би трябвало да забравяте, че ангелските цифри се считат за обръщение, само че в случай че виждате рождената си дата – да вземем за пример месец и дата на раждане или година, това значи, че следвате пътя на живота си. Обяснението за рождената ни дата е безусловно известие, че вселената ни ревизира, интересува се дали сме щастливи, дали имаме потребност от нещо, приема се за комплимент. Това също по този начин е обръщение, че индивидът би трябвало да се върне назад в оня етап, когато ще стартира да се обича още веднъж.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР