Когато акциите на Apple паднаха на девет процента за последните

...
Когато акциите на Apple паднаха на девет процента за последните
Коментари Харесай

Прогнозира се ръст в продажбите на iPhone – лоша новина за потребителите

Когато акциите на Apple паднаха на девет % за последните няколко седмици, вложителите пък изпаднаха в суматоха – чака се спад в продажбите на iPhone. Но, съгласно Bloomberg това няма да се случи.
Според прогнозите, продажбите през последното тримесечие на 2018 година ще се усилят с две на 100, а самият приход с 13%. Освен това, се чака още по-голямо нарастване на индикаторите. Това обаче не е добра вест за потребителите.



Както допускат анализаторите, единственият метод за реализиране на тези числа – повишение на междинната стойност на продажбите на фирмените устройства. Това значи, че всички нови джаджи на Apple, които тя ще показа през есента на 2018 година, ще костват по-скъпо спрямо по-ранните.

Но, както се чака, в линията 2018 въпреки всичко ще се появи един по-скъп и по-достъпен iPhone. Той ще употребява LCD екран, който е към половината от цената на OLED-дисплея в iPhone X.

Също по този начин, евентуално Apple ще употребява корпус от алуминий, а не от неръждаема стомана. Това може да значи, че цената ще се приближи до 700 $ в Съединени американски щати, вместо 1000 $.

Най-скъпият iPhone в линията ще стане модела с 6.5-инчов екран, който ще е правоприемник на настоящия iPhone 8 Plus. Очаква се, че цената му ще е повече от 1000 щатски $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР