Когато актрисата Джулия Робъртс се ражда преди 55 години в

...
Когато актрисата Джулия Робъртс се ражда преди 55 години в
Коментари Харесай

ИСТИНА Е: Мартин Лутър Кинг и съпругата му плащат РАЖДАНЕТО на Джулия Робъртс

Когато актрисата Джулия Робъртс се ражда преди 55 години в Смирна, една двойка се отзовава и заплаща сметката на родителите ѝ в болничното заведение. Това са Мартин Лутър Кинг младши и брачната половинка му Корета Скот Кинг.

Историята, която не е необятно известна, неотдавна се появи още веднъж в обществените мрежи. По случай рождения ден на Робъртс на 28 октомври Зара Рахим, която има забележителен брой почитатели в обществените мрежи, споделя в Туитър видеоклип, в който Робъртс удостоверява историята по време на изявление с телевизионната водеща Гейл Кинг.

" Кой заплати сметката за болничното заведение в деня, в който се родихте? ", пита Кинг по време на HISTORYTalks, събитие през септември във Вашингтон, проведено от History Channel и A&E Networks.

" Проучването й е доста положително! ", дава отговор видимо сюрпризираната Робъртс.
   View this post on Instagram

 

След това Робъртс даде безапелационен отговор: " Семейство Кинг заплати сметката ми за болничното заведение ". " Не моето семейство ", отвръща Кинг, уточнявайки, че Робъртс има поради преподобния Мартин Лутър Кинг-младши и Корета Скот Кинг. " Защо го направиха? "

" Родителите ми не можеха да платят сметката за болничното заведение ", споделя Робъртс.

Тя изясни, че родителите ѝ - Уолтър и Бети Робъртс - са имали театрално учебно заведение в Атланта, наречено " Работилница за артисти и писатели ", което са приели децата на Кинг да посещават.

" Един ден Корета Скот Кинг се обади на майка ми и я попита дали децата ѝ могат да се включат в школата, тъй като мъчно намирали място, което да одобри децата ѝ ", сподели Джулия Робъртс. " Майка ми сподели: " Разбира се, елате. И по този начин те просто станаха другари и ни помогнаха да излезем от усложнението. ", споделя актрисата.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР