Кога за последно писахте писмо? А кога за последно получихте

...
Кога за последно писахте писмо? А кога за последно получихте
Коментари Харесай

Имате поща? Момиче пише писма до непознати

Кога за последно писахте писмо? А по кое време за последно получихте писмо? От тези от едно време – с плик, марка, по пощата. Ако Ви е мъчно да се сетите или в никакъв случай не сте го правили, тя ще ви провокира да опитате. 

" Всеки човек има истории, които заслужава да бъдат чути. Освен в случай че не ги поискаш, в никакъв случай няма да ги получиш ", споделя за Нова  Богомила Трайкова, блогър, " Междувремие " и капиталов управител. 

Тя написа от ранна детска възраст. Смята, че силата на писмата е в това, че те са персонални. Така тя припомня на останалите, както и на себе си, какъв брой е значимо да слушаш сърцето си, тъй като то постоянно знае посоката.

Започва да написа личната си история. Всичко стартира в Италия. Магията на питейните заведения в Милано пленяват Трайкова. Тя стартира да написа писма на непознати, като ги подписва с псевдонима Робин Алба - мистериозният италиански публицист.

" Не имам вяра в случайността. Вярвам, че ние сами дефинираме ориста си ", сподели още блогърката.

Вдъхновението й са самите хора. Започва да написа история, която счита, че би докоснала съответен човек от бара. Така тя развива цялата игра на писмата. В резултат става другар с всички, които са получили писмо. Получателите по този начин и не схващат, че това е тя. Те споделят страстите си единствено посредством мистериозната преписка. Преди да си тръгне от Милано, Богомила разкрива на посетителите своята загадка. Вдъхновението й продължава и в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР