Кога Тагарев ще си подаде оставката? Нека да намери достойнство

...
Кога Тагарев ще си подаде оставката? Нека да намери достойнство
Коментари Харесай

Костадинов: Нека Тагарев да намери достойнство и чест и да подаде оставка като министър на отбраната

Кога Тагарев ще си подаде оставката? Нека да откри достолепие и чест и да подаде оставка като министър на защитата.

 

Това заяви Костадин Костадинов - ръководител на партия „ Възраждане “, от трибуната на Народното събрание.

 

В декларацията той напомни за даряването на българска военна техника на Украйна, която по думите му в този момент би била доста потребна, след случилото се в Царево, както и за оставката на Мустафа Емин - консултант на военния министър.

 

За следващ път България е мащеха за своите и майка за непознатите, сподели Костадинов. Той напомни, че по време на дебата за даряването на военната техника няколко пъти от " Възраждане " са декларирали, че тази техника е значима за нас. 

 

Припомняме, Мустафа Емин подаде оставка като консултант на министъра, след абсурден случай в болница " Пирогов ".

 

Скандалът с него се заформи предишния вторник, откакто от “Пирогов ” препубликуваха статус на здравна сестра, от който излиза наяве, че на 28 август вечерта Емин е упорствал дете да бъде извадено от противошокова зала, с цел да влезе неговото.

 

Освен това е заплашвал медиците, че ще бъдат уволнени от здравния министър проф. Христо Хинков. Мустафа Емин отхвърли това да е истина. От “Пирогов ” проведоха вътрешна инспекция. 

 

Обяснения в “Пирогов ” дадоха три медицински сестри, трима лекари, както и шефът на защитата, който е прегледал записите от камерите.

 

Военният министър Тодор Тагарев обаче настояваше, че ще чака да види записите. Тях той изиска с писмо до проф. Хинков и настоя да знае кой и след каква инспекция е съобщил за случая в обществена мрежа.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР