Кога стана февруари? Най-вероятно не съм единственият, който си зададе

...
Кога стана февруари? Най-вероятно не съм единственият, който си зададе
Коментари Харесай

За НЕГО. 8 подаръка за Свети Валентин

Кога стана февруари? Най-вероятно не съм единственият, който си зададе този въпрос, откакто откри, че внезапно януари е завършил без да прати предварителна нотификация по случая.

Февруари тази година е с 29 дни, само че това не прави времето до 14-ия ден от месеца по-малко. Да, Денят на влюбените идва доста скоро.

Затова без непотребни встъпителни думи ще кажем, че идващите редове са ориентирани към дамите, които желаят да зарадват обичания мъж с нещо хубаво, с което да изразят любовта си. Гарантираме, че ще си харесате най-малко една концепция, а най-вероятно ще запазите няколко и за идващите мотиви.

Екстремно прекарване

 полет със аероплан

Мъжете обичат рисковото, тъй че едно по-различно прекарване постоянно е добър подарък за празника.

Възможностите в това отношение към този момент са в действителност неограничени и доста зависи от желанията на вашия човек. събира доста от тях в своята „ фабрика за дарове и страсти “. Започваме със „ общоприетите неща “ като скок с бънджи, минаваме през урок по каране на ендуро мотор на една гума и рали крос с бъги, с цел да стигнем до урок по пилотиране на двуместен аероплан.

Смарт часовник от А1

 Huawei smart watch

Ново смарт устройство в никакъв случай не е неприятна концепция, изключително в случай че ни оказва помощ да сме в положително здраве. За благополучие на помощ идва онлайн магазинът на А1, който е зареден с извънредно богата гама от забавни неща – смарт телефони, таблети, тв приемници, преносими компютри, смарт часовници и всевъзможни други джаджи.

В случая се стопираме на един от доста положителните разновидности на интелигентен часовник в гамата на, която се предлага в черно, зелено и сиво. Само споделяме няколко основни параметри – моден дизайн, 1.43 " AMOLED екран, усъвършенствани благоприятни условия за мониторинг на здравните индикатори и до 14 дни живот на батерията.

Важно конкретизиране – съчетаем е с iOS и Android. И той, както и останалите софтуерни бижута от уеб страницата и магазините на А1 се продава на лизинг за клиенти, както и в брой без да е нужно да сте клиент на компанията.

Фитнесът се придвижва вкъщи

 Bored Couple

Ако мислите, че той прекарва прекомерно доста време във фитнес залата или просто знаете, че ще се радва да упражнявате дружно в спокойна атмосфера вкъщи, то IKEA имат точното решение –, която е отдадена на тренировките у дома. Състои се от 19 универсални продукта в доста приятни пастелни цветове, които ви дават опция да се грижите за тялото си и без да се постанова да напускате дома.

 ИКЕА спорт

Пейка за извършения с място за предпазване, тежести, колани за йога, масажна топка – това са единствено част от всички стилно изглеждащи артикули от серията, чието име на шведски значи „ всекидневно “.

Излишно е да споделям, че бонусът в тази ситуация е, че не вършиме подарък единствено на него, само че и на себе си.

Туристически обувки, само че освен за планината



За разлика от дамите, множеството мъже не обичат непотребното многообразие на обувки. Ако дадени маратонки са комфортни, то доста от нас биха ги носили до разкъсване.

При туристическите обувки казусът е, че не всички модели са толкоз стилни, че да могат да бъдат носени и отвън преходите в планината, което е неприятно, тъй като през зимата градските улици у нас вършат потреблението на туристическите обувки допустимо най-хубавият избор. Затова положителният избор на подобен вид обувки може да се окаже съвършеният подарък. Ние ви предлагаме моделът В доста прелестен бледозелен цвят и с изчистен дизайн, който става и за ежедневна приложимост. Споменахме ли, че във Fashion Days сега цената му е 185,99 лв. вместо 308,99?

Вълнен пуловер



Качественият пуловер постоянно е добър избор за един мъж. Затова непосредствено се насочваме към. Той е направен от 100% необработена вълна, което значи единствено едно – топлота, с която няма да желае да се раздели в студените месеци. Към това прибавяме и стилния тип с високо поло и трите налични цвята – слонова кост, тъмнокафяв и сив меланж.

Билет за концерт

Да слушаш онлайн обичан реализатор или група е прекарване за цялостен живот, което можете да подарите на обичания. И в случай че за мечтаните концерти в България билетите може да са свършили, то това единствено ви води до концепцията да комбинирате прекрасен концерт с екскурзия в чужбина.

Възможностите са доста и сигурно можете да си организирате няколко прелестни дни в прекрасен европейски град, до който и самолетните билети не са изключително скъпи.

Дегустация на вино



Още едно предложение, което попада в графата на „ прекарванията “. Дегустацията на вино е доста прелестно занятие, посредством което дружно ще обогатите небцето и винената си просвета.

Нашето предложение за вас е да на улица „ Оборище “ 52 в София. Дегустацията за двама включва експериментиране на 5 разнообразни български сорта, към които получавате плато със занаятчийски сирена, салами и гризини. Не по-лош вид е да извършите дегустацията като част от прекрасен СПА уикенд.

Луксозна гривна



Гривната постоянно е положително решение за подарък за него. Особено когато въплъщава непокорния му дух, изразен посредством суровата хубост на дивата природа. А точно това излъчват всички модели от бунтарската сбирка на Thomas Sabo – мощ, мощност и неподправеност. Или казано в резюме – всичко, което харесвате в него! Затова намираме мъжкитеThomas Sabo с оксидирано сребро, тигрово око, синтетичен тюркоаз или ахат за съвършения подарък, с който да го изненадате за Свети Валентин. И повярвайте, с тази изненада ще го впечатлите уместно!

Кафе кутия „ Шоколад “



Ако за него денят не може да стартира без чаша кафе, идващото предложение няма по какъв начин да не му хареса. DABOV Specialty Coffee е място, в което отношението към кафето е изведено на друго равнище.

Зад марката стои Йордан Дъбов, който деликатно сортира най-хубавото от специфичните кафета по целия свят, с цел да го предложи на своите клиенти.

Посещение на място ще ви убеди в написаното, а в случай че нямате тази опция, то онлайн магазинът е на ваше разположение. Изборът измежду висококачествените кафета е богат, а за Деня на влюбените ви предлагаме да подарите. Тя включва четири пакета с по 200 грама кафе с кондензиран шоколадов усет от страни като Гватемала и Етиопия. В DABOV могат и да смелят кафето с подобаваща едрина за метода, по който вие приготвяте кафето си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР