Кога ще се завърне на екран Никол Станкулова? Този въпрос

...
Кога ще се завърне на екран Никол Станкулова? Този въпрос
Коментари Харесай

Връща ли се пред малкия екран Никол Станкулова?

Кога ще се завърне на екран Никол Станкулова? Този въпрос си задават феновете на Нова тв, които с неспокойствие чакат хубавицата на дребния екран. Едно от лицата на прогнозата за времето към този момент повече от година отсъства от дребния екран. 

Никол роди втората си щерка Андреа на 24 октомври 2021 година, а излезе в отпуск по майчинство още в края на лятото. Дългото майчинство не е типично за хубавицата, която не крие, че е амбициозна и работохоличка. Тя отсъства от дребния екран, само че пък е дейна с реклами в обществените мрежи, писа " Уикенд “.

Никол не споделя фотоси от всекидневието и фамилията си, само че пък не стопира да бълва рекламни фрагменти в инстаграм. Всички фенове, както и сътрудниците на хубавицата чакаха тя да се завърне на работа още през първите месеци откакто роди, само че това изненадващо не се случи. При предната бременност Станкулова се върна на работа единствено 4 месеца откакто роди щерка си Теа. Последователите й чакаха и в този момент да се завърне след 3-4 месеца на дребния екран, само че за момента няма такива изгледи.

Красавицата печели добре от реклами, има богат мъж Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев и надалеч не работи за пари в Нова тв, а по-скоро за авторитет. Именно поради това остави първородната си щерка на грижите на бавачка и майка си, а тя се върна в малкия екран. С второто си дете си остана по-дълго у дома, като почитателите й се питат каква ли е повода.

Спряганите версии са няколко. Първата е, че има две дребни деца и е по-трудно да ги остави сами. Второто съмнение е, че е решила този път да се задържи повече време у дома и да не бърза да се връща да работи. Не липсват и такива, които допускат, че е бременна с трето и си е сляла майчинството. Наистина последните фотоси на дългокраката моделка са единствено с необятни облекла, в тил или в непосредствен проект, само че нито на една не демонстрира корема си.

Станкулова запълва свободното си време и със постоянен тунинг на лицето и тялото си. Външният й тип към този момент няма нищо общо с момичето, което беше преди години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР