Кога ще обявят сделката? Това е въпросът, който в момента

...
Кога ще обявят сделката? Това е въпросът, който в момента
Коментари Харесай

Левски подготвя мащабна селекция

Кога ще разгласят договорката? Това е въпросът, който сега най-вече вълнува почитателите на Левски. Защото от това дали клубът ще разгласи новия притежател, зависи доста по какъв начин ще наподобяват “сините ” през пролетния полусезон. В понеделник маститият сръбски предприемач Драган Шолак за първи път персонално призна, че демонстрира интерес към мажоритарния пакет акции на столичани. Основателят и преседател на Надзорния съвет на United Group, както и водещ вложител в Sport Republic - компанията, която би трябвало да го придобие, популяризира декларация, в която пишеше: " Във връзка с появили се изявления в българските медии, в които се твърди, че договорката за собствеността на футболен клуб Левски към този момент е завършила и акциите са трансферирани на мен и/или мои компании, бих желал да заявя, че тази информация не дава отговор на истината. Използвам случая да насочва молба към медиите да се придържат към публична информация по тематиката и да не се доверяват на непроверени обстоятелства и клюки, защото сходни спекулации могат да застрашат договарянията и да понижат възможностите за сполучливо завършване на евентуална договорка. 
 Драган Шолак излезе с публично мнение за договарянията с Левски Драган Шолак излезе с публично мнение за договарянията с Левски
Според “Тема Спорт ”, в случай че дяловете на Наско Сираков преминат в ръцете на компанията на Шолак, то приоритет за новите босове ще бъде инвестицията в построяването на нов стадион и реновиране и разширение въз основата на “Герена ”. Естествено, от първа значимост са и покриването на огромните задължения, изключително тези към Национална агенция за приходите. 
 Наско Сираков с значима крачка за бъдещето на Левски Наско Сираков с значима крачка за бъдещето на Левски
Първият тим обаче нямка да бъде оставен “тотално настрана ”. При промяна на собствеността Станимир Стоилов ще може да си разреши да укрепи тима във всички линии. Той ще може да притегли вратар, бранител, халф, крило и централен нападател. Това би била отлична вест за треньора, който на няколко пъти наблягаше, че в настоящето си положение Левски може да си разреши само взимането на един или най-много двама играчи, освен това свободни сътрудници. На няколко пъти Стоилов даже “би камбаната ” и съобщи, че “всичко в клуба е на пауза ”, поради неяснотата към близкото бъдеще. От тогава обаче има доста оживление на нещата. То стартира с организирането на безценен лагер в Дубай, който “глътна ” към половин милион лв.. Средствата бяха обезпечени от спонсори, които към момента не са осветлени от “сините ”. 
 Наско Сираков през усмивка: Левски си има притежател към този момент Наско Сираков през усмивка: Левски си има притежател към този момент
При добър сюжет за Левски Станимир Стоилов ще може да разчита на необятен състав през пролетния полусезон и ще може да направи нова крачка в развиването на тима. През есента той постоянно трябваше да се оправя с стеснен набор, най-много в нахлуване, поради травми в състава. След контузията на Билал Бари Левски на процедура няма чист централен нападател. Наложи се на този пост да бъдат въртени Илиян Стефанов и Ивелин Попов, които също в дадени моменти бяха в лазарета. При скица с трима централни бранители пък на върха на офанзивата бяха пускани бразилците Уелтон и Роналдо, които са крила.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР