Кога ще ги стигнем американците? Докато нашите експерти по ядрена

...
Кога ще ги стигнем американците? Докато нашите експерти по ядрена
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Травестит ще ръководи ядрената енергетика на САЩ

Кога ще ги стигнем американците? Докато нашите специалисти по нуклеарна енергетика са скучните до побъркване Иван Хиновски и Атанас Тасев, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назначи за заместник-помощник секретар по отработеното гориво и отпадъците в Службата за нуклеарна сила в Министерството на енергетиката Сам Бринтън. Със приключени две магистърски степени по инженерни системи и нуклеарни науки и инженерство в Масачузетския софтуерен институт, Бринтън е прочут главно като ЛГБТ+ деятел, мил куин и травестит.

„ Тенеси остарял “ написа, че в свободното си време Бринтън обича да е „ лидер на кученца “ - гей сленг за мъж, който си е опитомил различен мъж и се отнася към него като към кученце - с обич и любов. В изявление за вестник „ Метро уикли “ Бринтън споделя по какъв начин тъкмо се случва това: „ Обучавам дребните кученца на дисциплинираност, като разпределям награди или санкции въз основа на тяхното положително или неприятно държание.” От изявлението излиза наяве, че въпросните „ кученца “ са в действителност възрастни мъже. Бринтън продължава: „ Имам обаче проблеми, когато прекосяваме от играта с кученца към правене на секс. Не, не желая да ми хленчат по същия метод и когато вършим секс, тъй като не желая да разбърквам двете неща. "



Негово алтер его е Сестра Рей Ди O`Актив. Самата Сестра Рей Ди O`Актив непрекъснато разгласява видеа, в които назовава Антъни Фаучи „ светец “ и „ баща Фаучи “. Бринтън пък е представен да споделя: „ Харесва ми да си представям по какъв начин баща Фаучи ни гледа от високо и всеки ден пее песни на младежите в живота си. “ Малко прочут факт е, напомня „ Тенеси остарял “, че като шеф на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания на Съединени американски щати през 1984 година Фаучи разгласи, по метода, по който го прави в този момент за модерното китайско заболяване и за генетичните пробни вещества, че СПИН се предава не просто при полов, а и при всекидневен най-обикновен контакт със инфектирани. Тогава това провокира смут в целия свят, доколкото бе изговорено от най-отговорно лице.

В една от своите многочислени изявления Сам Бринтън споделя по какъв начин, до момента в който се разхождал по рокля и на високи токчета из „ Дисниленд “, съзрял малко момченце, което желало, а не знаело по какъв начин, да изрази вътрешната си същина на принцеса. Бринтън незабавно му се притекъл на помощ и му посочил. След това момченцето радостно оповестило на майка си: „ Ние можем да изразим своята същина на принцеси точно тук “.

Какво още има в биографията на новия нуклеарен зам.-шеф в Съединени американски щати. Той е член на антихристиянското свещенодействие на мил кралиците „ Сестрите на безконечното състрадание “, основано, с цел да преборва християнските канони, и в частност да се подиграва с монахините по манастирите. Неговите членове одобряват имена като „ Сестра Порно “, „ Сестра Ерекция “, „ Сестра Копнеж по празното предпочитание “ или „ Сестра Риск от Сикстинската шапка ".

Друго буйно занятие на Бринтън, съгласно „ Тенеси остарял “ е сексът с животни. „ Едно от най-трудните неща е, когато хората питат: „ Чакай, ти правиш ли секс с животни? “ Те имат вяра, че това е корист, че се възползвам от някой, който може да няма съзнанието на човек. Другото неправилно разбиране е, че имам надали не някаква ужасна детска контузия, която ме е подтикнала да обичам секса с животни. "
Освен всичко Бринтън чете и лекции в разнообразни университети. Например в Университета в Омаха, Небраска той е чел лекции по „ Физика на Кинк “, което в материалознанието е отклонението на дислокационния резултат по неговата низина на плъзгане. А във версията на Бринтън е представлявало той да е в рокля, изравен над трима коленичили мъже с кожени кучешки маски на главите в жанр бондаж.

Байдън притегля ЛГБТ деятел и мил кралица на високо равнище в Службата по нуклеарна енергетика, „ Тенеси остарял “, 12 февруари 2022 година: ОРИГИНАЛНАТА ПУБЛИКАЦИЯ ТУК

Превод: Божидар Божков, фейсбук
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР