Кога призракът не е призрак? Въпросът може да мине през

...
Кога призракът не е призрак? Въпросът може да мине през
Коментари Харесай

Преглед на филма All of Us Strangers — Андрю Скот играе главната роля в трогателна история за призраци

Кога призракът не е фантом? Въпросът може да мине през мозъка ви в хода на All of Us Strangers, меланхоличния нов филм на Андрю Хей. Много други сценаристи-режисьори биха го показали като роман за свръхестественото. Тук обаче е земен в най-хубавия смисъл: една любовна история от голям брой типове, покрита със загуба.

Звездата е Андрю Скот, представящ невероятна игра като сценариста на междинна възраст Адам. Друг метод, по който историята може да бъде прочетена, е като плод на мозъка му, подложен на място, където въображението може фактически да премине в действителното. Ето това място е Сандърстед: външното южно лондонско предградие, където се случват най-трогателните подиуми от кино лентата.

И въпреки всичко лишава време, с цел да стигнете до там. Вместо това срещаме Адам по-централно, живеейки усамотен живот в нещо като новопостроен лондонски блок, където се усеща напълно естествено в никакъв случай да не видиш друга душа. Още по-смущаващо, когато Хари (Пол Мескал) почука на вратата му късно една вечер. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР