Кога да почистите пералнята Макар и да сме чували очевидния

...
Кога да почистите пералнята Макар и да сме чували очевидния
Коментари Харесай

Това са правилните начин и време за чистене на пералнята, така че да лъсне!

Кога да почистите пералнята

Макар и да сме чували очевидния съвет да чистим пералнята, когато е мръсна, доста от нас не знаят по кое време в действителност е пристигнал този миг. Трябва да се чисти един път годишно или изключително когато мръсотията стартира да се натрупва - или в отделението за препарата, или за омекотителите.
10 аргументи да добавите оцет в пералнята
Има стотици, в случай че не и хиляди изгоди от потреблението на оцет вкъщи. Знаем, че има неприятна миризма, само че по някаква причина тази гадно ми...
Прочети повече
Много постоянно там остава вода, която оставя след себе си нечистотия и мухъл.

Там остава вода, а тя води до мухъл и нечистотия. 

Втория вид е, когато облеклата след пране стартират да миришат неприятно. Започнат ли да излизат с мирис на мухъл, а не на прахуляк за пране, значи, че барабанът е подготвен за почистване.
Най-честите неточности при използването на пералнята, които я скапват
Пералнята е машина, която не си купува всеки ден, само че пък тя е основна част от всекидневието ни. За да се не постанова да я ремонтирате по...
Прочети повече
Как се почиства

=За почистването обаче въобще не са нужни кой знае какъв брой старания или специфични артикули. Едиснтвеното което би трябвало да извършите е да пуснете пералнята на най-кратката ѝ стратегия, а за разчистване да употребява оцет и сода.

Пуснете я на 90 градуса и сложете сода в отделението за прахуляк и оцет в съответствие 50:50. Пуснете машината веднъж с тази примес и повторно без нея. Това елементарно почиства и барабана, и отделенията за праха и омекотителя.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР