Кога бе последният път, в който си намерихте монета? Когато

...
Кога бе последният път, в който си намерихте монета? Когато
Коментари Харесай

Какво означава ако си намериш монета

Кога бе последният път, в който си намерихте монета? Когато ни се случи това, постоянно се усмихваме, от време на време заделяме паричката като късметлийска и имаме вяра, че тя ще притегли позитивни събития в живота ни. Но намирането на монети значи доста повече. Знаете че всеки има своя ангел страж или дух на обичан човек, който го закриля.

Те желаят да ни оказват помощ и постоянно упътванията, които ни дават се съдържат в такива дребни случки като намирането на монети, мъниста.

Защо монети? Защото те блещукат и постоянно притеглят нашето внимание. Ангелите подреждат монети по пътя ви като увещание, че сте скъпи, че нещо хубаво ви следва в живота, че сте обичани, оценени.

Значението на монета с цифрата 1 (и намиране на пера)

Цифрата 1 носи вибрацията на ново начало, нови хрумвания, достижения, триумф и прогрес. Виждането на номер 1 (или намирането на пари) постоянно е обръщение от духа да мислим позитивно. Създавате с мислите и вярванията си, тъй че останете положителни.

Номер 1 е апел да освободите страха и да се концентрирайте върху желанието на сърцето си и какво бихте желали да видите и постигнете в живота си.

Номер 1 също значи и е единение. Когато си намерите 1 стотинка, това е едно увещание за вас, че вашият ангел, близки от отвъдното са с вас и вие сте предпазени.

Значението на намиране на 10 стотинки

Виждането на цифрата 10 или намирането на 10 стотинки, постоянно е обръщение за валидиране, че получавате упътване и просветление от вашите ангели. Освободете се от боязън или неустановеност и знайте, че сте обичани и подкрепяни. Нещата работят за вас.

Също по този начин 10 е апел да обърнете внимание, да се доверите на инстинкта си и да се възползвате от интуицията си, изключително във връзка с осъществяването на промени, с цел да продължите напред в живота си и да предприемете дейности, с цел да създадете позитивни събития, когато сте въодушевени.

Част от осъществяването на позитивни промени е да се концентрирайте върху това, което желаете да получите.

Ако постоянно намирате монети, обърнете им внимание. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР