Което сам си направиш и най-големият ти враг не може

...
Което сам си направиш и най-големият ти враг не може
Коментари Харесай

Социолог: Слави Трифонов е скритият играч в политиката

Което самичък си направиш и най-големият ти зложелател не може да ти го направи. В по-голямата част кабинетите падат не поради заприказва и конспирации извън, а заради личната си несръчност, вътрешната борба, блян някой да захлеби, да осребри чиповете на властта. Това съобщи социологът Кольо Колев в " Офанзива с Любо Огнянов ".

Той уточни, че възможният прикрит състезател в политиката е Слави Трифонов, а не президентът Румен Радев, който да си основе своя партия.

" Без всякакво подозрение има ясно забележим блян за осребряване на чиповете, на властта. Вземете Закона за дребните бензиностанции, посредством който огромните желаят да останат без конкуренция от дребните. Това не става гратис, нормално политиците получават своя къс за този или различен закон ", уточни още Кольо Колев.

Според него свадите в Обединени патриоти са по-скоро на прочувствена основа. " Там нещата наподобяват прекомерно прочувствени, явно не са слушали деликатно Симеон Сакскобургготски, който преди време прикани своите да станат господари на своето безмълвие ", напомни Кольо Колев.

" Тук нещата са доста прочувствени. Но страстта стига такова равнище, че се заплашва самата коалиция. Не става толкоз за политически пресмятания, а за страст - проличава си по държанието на Валери Симеонов и на Волен Сидеров. И те ще изгубят изрично от разцеплението на тази коалиция ", предсказа социологът.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР