Кое е това старче? - заглавието в авторитетното хърватско издание

...
Кое е това старче? - заглавието в авторитетното хърватско издание
Коментари Харесай

В Хърватия за Георги Петков: Кое е това старче, което хваща всичко?

" Кое е това старче? " - заглавието в авторитетното хърватско издание " 24 сата " притегля внимание, а отговорът идва от фотографията под него. Става дума за Георги Петков - вратарят на " Славия ", който впечатли с изявите си по време на първия мач от втория квалификационен кръг за Лига Европа сред " белите " и " Хайдук " Сплит.

Петков бе в основата на загубата единствено с 0:1 за неговия отбор в Хърватия.
" Славия " не съумя да удържи " Хайдук " Сплит "Белите " с минимална загуба като посетител
" Вратарят на българите се мяташе като котка и въодушевяваше съотборниците си със своите спасявания. Всеки би си споделил, че ще е добре да го притеглим в наш тим. И би имал право, в случай че той не беше на... 42 години. Точно по този начин. Георги Петков е роден през 1978 година и е по-стар даже от треньора на " Хайдук " - Желко Копич ", написа в изданието.

От " 24 сата " декларират изрично, че без намесите на Петков българският отбор е щял да се прибере победен в първия мач.

" В един миг ни се стори, че няма да може да продължи да играе поради болки в рамото, само че той стисна зъби и продължи до дъно ", написа още в обявата.
Георги Петков - любим и зложелател номер 1 Опитният вратар бие, бият го и подарява автомобила си на млад съотборник
Хърватските публицисти вършат къс етюд на 22-годишната кариера на Петков и показват, че евентуално е на възрастта на бащите на част от играчите на терена.

" Нека да продължава по този начин до 60 години, само че другия път да не къса нервите на хърватските почитатели ", приключва шеговито материала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР