Кое е първото правило, което трябва да научите, когато искате

...
Кое е първото правило, което трябва да научите, когато искате
Коментари Харесай

10 причини защо Скорпионът е наистина уникална зодия

 10-причини-защо-Скорпионът-е-наистина-уникална-зодия

Кое е първото предписание, което би трябвало да научите, когато желаете да разберете Скорпиона? „ Няма по какъв начин да го разберете “. За ваше положително, за опазване на разсъдъка ви даже не се опитвайте да разшифровате комплицираната и многостранна персона на Скорпиона.

Ние сме представители на най-динамичната и променлива зодия. Преди минута сте ни обичали, а в този момент ни ненавиждате. Нали по този начин? Така е тъй като Скорпионите са по едно и също време и най-хубавите, и най-лошите хора на земята.

Ето 10 аргументи за какво това е по този начин:

1. Ние сме манипулатори

Винаги получаваме това, което желаеме. При това го реализираме почтено.Не считаме да ви лъжем или да се усмихваме. Просто привеждаме задоволително безапелационни причини в своя изгода.

Понякога крайните цели са по-важни от средствата, които употребяваме. Да, това може да засегне възприятията на другите, само че това е единствено тъй като те не виждат „ цялата картинка “.

2. Силни сме в секса

Сексът с нас в никакъв случай не е отегчителен. Защото го обичаме.Но пък доста любовници ни карат да скучаем.

Сексът играе голяма роля в нашите връзки. Затова в случай че не ни устройва, се разочароваме доста бързо от своя сътрудник. И желаеме да го сменяем.

3. Лоялни сме

Ако обичаме някого, желаеме да му посветим 100 % от времето си. Готови сме да защитим обичания си човек по всевъзможен начин. Така че стойте настрани, в случай че не желаете да пострадате.

4. Можем да бъдем неприятни

Ако някой ни е обидил, няма безмълвно да го преживеем. Нека си мисли каквото си желае, само че наложително ще избухнем!

Очакваме от другите, че ще бъдат толкоз правилни, колкото сме ние. И в случай че обичаният човек ни е подвел, дано е наясно: не сме от бързо прощаващите.

5. Ние сме храбри и решителни

Ако се занимаваме с нещо, то е единствено с безспорната убеденост, че би трябвало да победим.Можем да скочим в басейн, цялостен с акули и да се борим, до момента в който нищо не остане от тях. Да, от време на време губим, само че по-добре по този начин, в сравнение с да се опасяваме.

Не изчисляваме доста добре следствията от дейностите си. Импулсивни сме. Но това не значи, че в миналото ще позволим на страха в главата ни да ни ръководи.

Тъй или другояче, смелостта ни е една от главните аргументи да сме толкоз сполучливи.

6. Ние сме загадъчни

С нас в никакъв случай няма да скучаете. Но що се отнася до по-значимите неща, избираме да даваме половинчати отговори. За да имате острото предпочитание да отгатнете другата част от загадката. Ние обичаме своите секрети.

Естествено, това не се харесва на всички. Затова мнозина се разочароват, когато се пробват да изградят връзки с нас.

С нас е мъчно да се откри дълъг поверителен контакт. Защото постоянно желаете да ни опознаете малко по-добре. От друга страна, тъкмо в това се крие и нашата прелест за определените.

7. Забавни сме

Чувството за комизъм е постоянно с нас. Умеем да получаваме наслаждение от остроумни диалози с почтени, проницателни смешки.

Затова към нас са единствено тези, които самите те имат възприятие за комизъм и умеят да ценят нашето.

Тези, които го нямат, се отсяват сами себе си. Защото другояче постоянно се усещат афектирани.

8. Наблюдателни сме

За да разберем човек, са ни нужни две секунди. Защото сме доста наблюдателни и избираме да се доверяваме на интуицията си, а не на думите.

Изобщо не обичаме да прекарваме времето си с хора, които не го заслужават. Не си правете илюзии. Ние избираме, а не те нас.

9. Трябва да държим всичко под надзор

Лидерството е измежду най-големите ни качества. Хората знаят, че в случай че нещо би трябвало да се направи бързо, е най-добре да се извърнат към нас.

Ако участваме в нещо, то наложително би трябвало да установим цялостен надзор. Само по този начин ще ни е удобно. Не се боим нито от власт, нито от отговорност.

Страстта към контрола е по едно и също време и наша мощ, и наша уязвимост.

10. Придържаме се към най-високи стандарти

Знаем какво заслужаваме.Знаем какво желаеме и че с цел да го реализираме, крепко би трябвало да се изпотим.

Очакваме от живота единствено най-хубавото и не сме склонни на взаимни отстъпки.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР