Коди Милър-Макинтайър използва социалните мрежи след отпадането на Баскония от

...
Коди Милър-Макинтайър използва социалните мрежи след отпадането на Баскония от
Коментари Харесай

Коди Милър-Макинтайър: Направихме повече от това, което хората очакваха

Коди Милър-Макинтайър употребява обществените мрежи след отпадането на Баскония от Евролигата с 3:0 от Реал Мадрид, с цел да направи къса равносметка за сезона в най-комерсиалната клубна конкуренция на Стария континент и да благодари на почитателите на тима.

„ Стигнахме по-далече от това, което хората чакаха. Направихме повече от това, което хората чакаха. Добра работа в този мач, момчета. Благодаря на всички почитатели, които пристигнаха и ни поддържаха. Вашата обич е несравнима “, написа българският национал.

29-годишният баскетболист остави отлични усещания по време на първия си сезон в Евролигата. 191-сантиметровият плеймейкър финишира междинни индикатори от 9.6 точки, 4.4 битки и 7.3 асистенции за 39 мача. Роденият в Хай Пойнт състезател окупира върха в постоянния сезон по завършващи подавания с по 7.2 завършващи подавания за 34 срещи.

Освен това той влезе в историята на най-комерсиалната клубна конкуренция на Стария континент през февруари. Тогава Милър-Макинтайър усъвършенства върха за най-вече завършващи подавания в границите на един мач – 20 и се трансформира в четвъртия създател на трипъл-дабъл в шампионата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР