Коди Гакпо изигра най-силния си мач за Ливърпул вчера. Нидерландският

...
Коди Гакпо изигра най-силния си мач за Ливърпул вчера. Нидерландският
Коментари Харесай

Гакпо: Вторият ми гол беше най-красив, първият беше най-важен

Коди Гакпо изигра най-силния си мач за Ливърпул през вчерашния ден. Нидерландският национал означи два гола с дербито с Манчестър Юнайтед, а мърсисайдци реализираха най-голямата си победа над огромния противник, откакто победиха със 7:0. Гакпо откри резултата малко преди почивката, а при започване на второто полувреме се разписа още веднъж след технично осъществяване.

“Това беше добър ден за мен персонално и за тима. Трябва да запазим това възприятие и да продължим по този метод. Преди мача всички ми обясняваха за този дуел. Знаех какъв брой е значим за клуба, за почитателите и за нас заради обстановката, в която сме. Бяхме стимулирани и да се представим по този метод е необикновено. Но към момента има неща, които да подобряваме ”, показа Гакпо.

Попитан кой гол му е харесал повече, той отговори: “Най-красив беше вторият ми гол, само че най-съществен беше първият ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР