Кодът за София врече беше оранжев за . Освен паднали

...
Кодът за София врече беше оранжев за . Освен паднали
Коментари Харесай

Бурният вятър отвя изолацията на 45-о училище в столицата


Кодът за София врече беше оранжев за. Освен паднали дървета, клони, билбордове и ламарини, стихията повали и изолацията на столично учебно заведение. ли е мястото и ще учат ли през днешния ден децата?

В четвъртък рано сутринта в столицата вятърът продължава да е, а равносметката за вчерашният ден е: паднали дървата, клони, билбордове и ламарини от покриви. Летище София полетите си. А изолацията на 45-о учебно заведение в столицата падна.

„ Вчера сутринта се чу заплашителен и установихме, че е паднала изолацията на две от стените на учебното заведение. Веднага по-късно ограничих излизането на децата в двора. Със заповед излизането им беше регламентирано през страничния вход, след привършване на образователните занятия “, изясни Лиляна Кирякова, шеф на образователното заведение.

Ученият ден през вчерашния ден е минал обикновено. Вътре в постройката на учебното заведение, по тази причина децата ще са на учебно заведение и през днешния ден. Ограничен е обаче достъпа им в тази част двора, където е паднала изолацията.

„ Свързала съм се със застрахователите. Вчера те пристигнаха да огледат. Сега следва възобновяване на изолацията – надяваме се това да стане във допустимо най-кратки периоди “, изясни още директорката.

Ремонт на учебното заведение юридически през 2012 година по. Изолацията е сложена по всички правила, само че вятърът е бил.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР