Коби Брайънт е един от онези хора, които далеч не

...
Коби Брайънт е един от онези хора, които далеч не
Коментари Харесай

Манчестър Сити се сдоби с нов известен фен

Коби Брайънт е един от тези хора, които надалеч не се лимитират единствено в личния си спорт. Вече пенсионираната баскетболна легенда постоянно е показвал пристрастията си и към футболната игра, като през годините е посещавал Барселона и Милан, а в последните десетина дни се срещна с играчите на Пари Сен Жермен и Тотнъм.

Петкратният първенец на НБА приказва пред SPORT Bible за футболните си визии и пристрастия, като направи забавно разобличаване за това кой следи от близко и поддържа в Премиър лийг. “Когато бях дете и живеех в Италия, Серия “А” бе най-хубавото състезание в света. Имах щастието да раста към едни от най-хубавите футболисти, тъй че съм почитател, голям, голям фен”, върна се обратно към годините си на Апенините Коби.

“Моят тим е Барселона. А неотдавна посетих Пари Сен Жермен и се видях с Неймар и Дани Алвеш, видях какво се пробват да създадат там. ПСЖ е новото име измежду обичаните ми отбори”, превъртя лентата към наши дни легендата на Лос Анджелис Лейкърс.

“Манчестър Сити е един от тимовете, които проследявам изкъсо, в случай че би трябвало да съм почтен. Знаете, че одобрявам философията на Гуардиола още от времето му в Барса. Харесвам този жанр. Тики-така е доста забавен за гледане жанр. С триъгълниците, с комбинациите, които се вършат и всички невероятни неща. Забавно е да го гледаш. Така че одобрявам вижданията на Пеп”, приключи Коби, с което автоматизирано попадна в категорията " известни почитатели на Сити ", най-големите имена в която безспорно са братята Лиъм и Ноел Галахър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР