Коалицията ще остане на власт, това прогнозира пред БНР Арман

...
Коалицията ще остане на власт, това прогнозира пред БНР Арман
Коментари Харесай

Бабикян: Надявам се, че няма да видим президента на някоя от проявите в защита на неутралитета

" Коалицията ще остане на власт ", това предвижда пред БНР Арман Бабикян от Движение " Ние идваме " и политически анализатор.
" Заради войната ръководещата коалиция стартира да наподобява малко по-стабилно, макар обърканите ѝ дейности, които също сме подлагали на критика. Състоянието, до което сега е докарана обединението, е на процедура четирима сътрудници, които се движат общо взето в една посока, само че единият има информационен проблем със личния си електорат за това да изясни всичко, което се случва, имам поради Българска социалистическа партия ".

" Надявам се, че няма да забележим президента на някоя от деянията в отбрана на българския неутралитет, тъй като работата на президента като висш главнокомандващ е да мисли за страната си, за нейната отбрана и съответна позиция. Това сигурно не става на всеобщи прояви. За мен е необяснимо в миг, в който институциите би трябвало да бъдат обединени и да работят в синхрон, реакцията на президента за мен е необяснима. Войната постоянно е сериозен миг, стига се до крайности, стига се до тези дълбини, които човек няма по какъв начин да прескочи в личните си разбирания. Надявах се, че съществуването на модерния свят в 21 век към този момент да е довело нещата до миг, в който може да се направи натурален естествен цивилизован избор сред агресор и атакуван, сред реакциона доктрина и сред естествени цивилизовани връзки и наподобява съм сбъркал ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР