Коалицията се намира в особен момент, няма разцепление в подкрепата

...
Коалицията се намира в особен момент, няма разцепление в подкрепата
Коментари Харесай

Министър Сандов проговори за раздорите в коалицията в подкрепата за Украйна

Коалицията се намира в необикновен миг, няма разединение в поддръжката за Украйна, само че има изключително мнение, значимо е да бъдем обединени, разяснява пред публицисти в Гълъбово вицепремиерът по климатичните политики и министър на околната среда и водите.

В Гълъбово той взе участие в оповестяване на началото на план " Въвеждане на ограничения за акомодация към изменящия се климат в общините Гълъбово, Горна Оряховица и Стамболово ".

Следим обстановката с унищожените рафинерии в Украйна и радиационния декор, акцентира.

По думите му тази тематика, както и ограниченията, са обсъждани с премиера Кирил Петков. Няма повредена инфраструктура на АЕЦ " Чернобил ", само че има информация за увеличение на радиационния декор, уточни вицепремиерът по климатичните политики. Той означи, че на този стадий няма мощен вятър, който да донесе замърсяване, само че изрази терзания от увреждания в нуклеарния комплекс.

" Аз съм сюрпризиран, че през днешния ден ще бъде обсъждано ново име за министър на защитата, това е решение на Кирил Петков, той го е предложил и той може да го отдръпна ", разяснява в отговор на журналистически въпроси.

Запитан дали знае името на наследника на Янев, той отговори, че това е предложение на политическа партия " Продължаваме промяната ", с което не е осведомен. Вицепремиерът изрази съмнение, че името ще бъде оповестено през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР