Коалицията с ГЕРБ не зависи от Валери Симеонов, тя може

...
Коалицията с ГЕРБ не зависи от Валери Симеонов, тя може
Коментари Харесай

Сидеров: Коалицията може да продължи и без Валери Симеонов

Коалицията с ГЕРБ не зависи от Валери Симеонов, тя може да продължи и без той да е вицепремиер. Това съобщи по bTV водачът на " Атака " Волен Сидеров .
" Смятам, че е неприемливо да се насочат такива обиди, единствено си представете за секунда сходни думи да беше споделил вицепремиерът Валери Симеонов към основния равин на Израел, дали щеше да е още вицепремиер? Обаче с православието всичко може, може да се гъбаркаш с него ", сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров по отношение на изявлението на Валери Симеонов за съветския патриарх Кирил.
Припомняме, че Симеонов назова съветския патриарх " второразрядно ченге и шмекер, прочут като „ цигарения митрополит на Русия”.
" За някой свещеник може, за различен не може да си приказваш каквото искаш - има двойни стандарти, с Русия е разрешено да се подиграваш, дори е фешън една такава линия да се ругае и да се псува. Винаги към 3 март стават сходни неща - появява се група хора, които оплюват нашето Освобождение, това са хора, които съгласно мен желаят да продължаваме да сме под турско иго . Ние неглижираме ролята на Русия в нашето избавление и възобновление ", разяснява Сидеров.
По думите му да посочиш някой нравствен лидер, да го идентифицираш с страна е погрешно. " Нападката е към цялото православие, не сме дорасли да посочим с пръст някой свещеник все едно сме на площада или в селско кафене ", сподели още Сидеров.
" Поканих Валери Симеонов на нашето съвещание през вчерашния ден, само че той не пристигна. Не става въпрос да прощавам нещо персонално, това е подигравка на вярата, когато атакуват вярата ти, не може да мълчиш. Не ме интересува кой ще се обиди, аз не пазя себе си. Не може да се вършат взаимни отстъпки с вярата, за тази религия сме се били, този, който атакува тази религия, той желае да продължи турското иго ", приключи Сидеров.
Той по този начин и не отговори съответно на въпроса дали счита, че в случай че вицепремиерът не се извини, би трябвало да бъде свален.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР