Коалицията ни в 47-ото Народно събрание ще се казва ГЕРБ-СДС

...
Коалицията ни в 47-ото Народно събрание ще се казва ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Отсъствия от парламента - само за сватба и развод, разпореди Бойко на депутатите от ГЕРБ

" Коалицията ни в 47-ото Народно заседание ще се споделя ГЕРБ-СДС и ще е със същото ръководство. Румен Христов ще е съпредседател ". Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на първото съвещание на членовете на парламентарната група.

„ ИТН ” от любимец се трансфораха, на техния език - в на барабана дребната пръчка. По-позорен резултат, от този на БСП в историята няма. Когато създавах ГЕРБ , имаше един мастодонт, един монумент на комунизма, наименуван Българска комунистическа партия – Българска социалистическа партия. Тогава си поставихме задача да ги победим и до този миг го вършим. Те в този момент се държат все едно са победили на избори. А долу-горе има паритет сред тези четири партии. Единственото, което имат повече от нас, е самочувствие. На базата на какво – не знаем, и народът не знае ”, съобщи още Борисов пред членовете на партията.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че са се нараснали цените на тока и на природния газ. Той обърна внимание и на ниската изборна интензивност на последния избор 2 в 1. Според него никоя партия не е била с по-проевропейска и по-продясна политика от ГЕРБ.

Борисов разяснява и изказването на финансовия министър Валери Белчев, който през вчерашния ден на брифинг разгласи, че пенсионерите ще получават още 6 месеца по 120 лева в допълнение и че минималната пенсия ще доближи 670 лева

„ В петък има постоянен парламент и се чака постоянно държавно управление. Каква ти е работата на теб да обявяваш какво ще става след 6 месеца? Говоря го това, тъй като Румен Радев аз го познавам доста добре. Като види нещо мъчно – Коронавирус, мигрантска рецесия, той гледа да се разграничава, с цел да запази ореола си на доста добър човек. Но толкоз хора взимат пари, рано или късно ще си кажат. Репресията фактически е огромна. Но, в случай че Ананиев си беше разрешил да каже нещо сходно, и вечерта министерството да го опровергае, това е нечувано. И през днешния ден той излезе да прави заявление и да замаже ситуацията, а направи още един гаф, като разгласи, че ще вдигнат тавана на дълга до 12 милиарда лева ”, разгласи Борисов и прикани членовете на ПГ на ГЕРБ да наложат мораториум на дълга.

Борисов разкритикува МОН и Министерство на здравеопазването поради другите данни, които двете министерства изнесоха за тестванията за учениците. Според него единственото, което министър Денков сполучливо е направил, до момента в който ръководи, е да си подсигури сигурна и огромна пенсия.

Той прикани членовете на парламентарната група да оказват помощ, там където им е поискана помощ, и „ да не се тикат ”, в случай че не им я желаят. Той ги посъветва да бъдат виновни, смирени и присъстващи наложително в Народното събрание.

Отсъствайте единствено при женитба и бракоразвод, посъветва Борисов.

Борисов изясни и за какво се е отказал от депутатското място.

„ Реших да не отивам, тъй като прочетох, че надали не съм желал имунитет. Виждате, няколко дни излизаме при хората, с младежите на ГЕРБ ”, уточни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР