Коалицията на омертата затвори дебата днес по уж най-важната тема

...
Коалицията на омертата затвори дебата днес по уж най-важната тема
Коментари Харесай

Нинова изригна към ПП-ДБ: Вие сте пералня и миялна на Борисов

Коалицията на омертата затвори дебата през днешния ден по сякаш най-важната тематика - правосъдната промяна, тъй че да не сте очевидци на това, което се случва. Смятате ли, че след изнесеното от Василев и се оказа неманипулирани записи от службите, а онлайн съвещание, че по-късно можете умерено да продължите дебата през днешния ден в зала, като че ли нищо не се е случило, попита соцлидерката?

Смятате ли, че обстановката е същата, както от преди половин час. От тези записи става дума за отвод от народен суверенитет, за кулминационна точка на паралелната страна и задкулисието, овладяло България. Става дума за скрити сделки на обединението на имунитетите, та ги нарекохме коалицияа на омертата. 

Какво се чува от записите - безспорен интернационален скандал. Участниците в Г-7, Урсула фон дер Лайен гледат на обстоятелството, че носителят на мандата обществено афишира, че са оказвали напън за държавно управление. Как ще гледавт тези международни водачи на мандатоносители и на ГЕРБ-СДс. Това са следващите 10 черни точки за българия. 

Как ще гледат на обяснението - ще ви пуснем в еврозоната, само че някак да нарушим разпоредбите?, възмути се Нинова. не отговаряте, само че измислете по какъв начин да заобиколите, продължи Нинова. 

После да не кажете, че някой различен иви е отговорен и че има сили срещу еврото, които не били евроатлантически. Вие, евроатланти;ците съсипахте евроатлантическите хрумвания и полезностите на Европейски Съюз.  

Изречението сменяме службите..това е отвод от народен суверенитет и предаване на страната на непознати ползи. Коалиция на имунитетите, шоксирана съм от Христо Иванов - да измисли комисия, която 6 месеца ще тупа топката, с цел да се направи конституционна промяна през това време, която да махне Гешев. А изказванието, че " единствено ние може да го изперем ", Борисов, възмути се Нинова. Какво става с вас, бе, хора. Вие станахте пералня за Борисов, и миялна на мръсните ръйце, които ще пипат конституцията, надигна градуса Нинова.

Ако пуснем народа, както желае, ние ще сме до 7-10 %, изтъквам Петков. Ето го, в случай че има същинска национална воля, а не пипате машините и флашките, ще сте сред 7 и 10 %. Тази операция на вота на народа би трябвало да бъде прекъсната, отсече Нинова.    

Ние в този момент да вземем да се коалираме и да създадем Възраждане първа мощ. Възраждане, участвате ли в този скрит план?, попита соцлидерката хората на Костадинов.

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР