Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този

...
Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този
Коментари Харесай

Доц. Валентин Вацев: Всеки може да се коалира с всеки, дори БСП с ГЕРБ

" Коалицията, която може да победи в парламентарните избори, на този стадий не наподобява по никакъв начин - всеки може да се коалира с всеки, даже Българска социалистическа партия с ГЕРБ ". Това съобщи пред БНР политическият анализатор доцент Валентин Вацев.

" В България не съществуват морални, политически и идеологически болшинства ", добави той.

" Съществува единодушие, че партията на Бойко Борисов би трябвало да бъде махната от власт, само че това единодушие няма градивен темперамент, то е отрицателно ", безапелационен бе експертът.

" То не се основава на нищо, което може да се разгърне в бъдещето. На този стадий нито една политическа структура от прелиминарен темперамент не наподобява жизнеспособна ", изрази своите опасения Вацев.

" След митингите ръководещата партия ГЕРБ разполага единствено с цифрово болшинство, което е извънредно незадоволително за каквато и да било победа на идните избори ", счита още доцентът.

Доц. Вацев дефинира като евентуална хипотезата, че някогашният министър в държавно управление на Бойко Борисов и делегат на Организация на обединените нации за Близкия изток - Николай Младенов може да бъде идващият министър председател на България.

" Никога не сме имали по този начин непосредствено спуснат от Съединени американски щати министър-председател, както би бил той ", безапелационен бе Валентин Вацев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР