Коалицията ГЕРБ - Обединени патриоти не управлява страната, управляват ДПС

...
Коалицията ГЕРБ - Обединени патриоти не управлява страната, управляват ДПС
Коментари Харесай

Нинова в атака: Уважаеми български избиратели, вие бяхте употребени в политическата игра на Бойко Борисов

Коалицията ГЕРБ - " Обединени патриоти " не ръководи страната, ръководят Движение за права и свободи и ГЕРБ. Това се показва в декларация от името на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", която ръководителят на партията Корнелия Нинова показа пред народните представители през днешния ден. Тя дефинира протичащите се процеси през последните седмици като " замяна " и съобщи: " Уважаеми български гласоподаватели, вие бяхте използвани в политическата игра на Бойко Борисов. Първата замяна - вашето заслужено искане за понижаване на партийните дотации беше използвано и сменено с опит да се узакони пазаруването на политици и цели партии, от олигарси ", сподели Нинова.

По думите и в този момент това е закононарушение, а с импортираните оферти, това щяло да става законно. " Това е следващият опит на ръководещите да трансфорат корупцията в правда ", сподели Нинова. По думите й същинските въпроси от живота на хората, са били сменени от процедури. " Процедурата победи бедността и неравенството. Предложенията на Българска социалистическа партия за данъчни облекчения на работещите млади, за преизчисляване на всички пенсии и понижаване на Данък добавена стойност върху храни и медикаменти, не бяха позволени даже и за разискване ", уточни Нинова.

Нинова сподели още, че ГЕРБ в никакъв случай не са имали откровено желание да понижат партийната дотация. Тя уточни, че сякаш в изискванията на остатък, Министерство на финансите е взело нов дълг от 400 млн. лева

" Подменена беше за следващ път парламентарната република и правовата страна с еднолична, властническа власт на един човек Бойко Методиев Борисов. Ето по какъв начин: без съглашение с съдружните си сътрудници, без разискване даже с парламентарната група на ГЕРБ, пристигна в Народното събрание и разпореди - един лев дотация. Разпореди го гръмко и с фанфари и през днешния ден се отдръпна тихичко и с опрощение ", сподели Нинова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР