Коалицията БСП за България“ издигна официално кандидатурата за кмет на

...
Коалицията БСП за България“ издигна официално кандидатурата за кмет на
Коментари Харесай

Коалицията „БСП за България“ издигна официално кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София

Коалицията „ Българска социалистическа партия за България “ издигна публично кандидатурата за кмет на София синдикалистът Ваня Григорова, заяви ръководителят на столичната организация на Българска социалистическа партия Иван Таков след съвещание на Градската конференция.

Въпреки разногласията към това дали лидерът да бъде от Българска социалистическа партия, Григорова ще оглави и листата за общински съветници на партията:

„ В тази акция влизаме главно в борбата за кмет на София, несъмнено и за листите ни за общински съветници и аз считам, че дружно с Ваня тази борба можем да я водим и в листата, и с претендентите ни за районни кметове и тя като наш претендент за кмет, тъй че тук няма нито някаква конспирация, нито нещо такова. Просто имаше разнообразни отзиви на конференцията, което се случва доста постоянно “, уточни Таков.

Григорова съобщи от своя страна, че чака да бъде подкрепена и от съдружните сътрудници:

„ Ще се опитаме да дадем кураж на същинското съдружно болшинство в София, а точно работещите софиянци, които би трябвало да кажат по какъв начин би трябвало да се ръководи София в полза на елементарните жители. И както се вижда, борбата за София не е единствено за столицата. От София стартира борбата за България “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР