„Коалицията беше създадена с една единствена идея – всички да

...
„Коалицията беше създадена с една единствена идея – всички да
Коментари Харесай

Балабанов: В ББР беше назначен човек на 15 000 лв. заплата. Този човек днес е шеф на правителствения кабинет

„ Коалицията беше основана с една единствена концепция – всички да се надигнем против статуквото, което 12 години унищожаваше репутацията на тази постройка, хората, беше трансформирало институциите в бухалки, добави той. Подписа се съдружно съглашение, което трябваше да се следва и извършва. Бойко Борисов беше задържан без нито един от съдружните сътрудници да знае за този арест. Тогава аз и всички останали сътрудници празнувахме и бяхме щастливи, че страната се е изправила против мафията. Какво създаде този арест - Бойко Борисов беше трансфорат в воин “, съобщи той.

Като образци за корупция Балабанов означи, че: „ Корупция е да назначиш брачната половинка си за консултант в министерството на финансите; В ББР беше назначен човек на 15 000 лв. заплата, този човек през днешния ден е началник на държавния кабинет; КПКОНПИ – предлагането за Бойко Рашков раздруса всички съдружни сътрудници, освен нас. За да бъде прикрит от Министерство на вътрешните работи, където не е осъществена промяна и да иде в КОНПИ “.

„ Македония – о, какъв брой ревностна тематика, обвързвана с националните ни идеали! Три месеца повтаряме, че министър-председателя води друга политика, излязоха и обстоятелствата и съм подготвен да ги потвърждавам на всяко правосъдно равнище - че на оня лист стои почеркът на министър-председателя “, добави депутатът от Има Такъв Народ.

Станислав Балабанов бе безапелационен: „ Имаме народен изменник и той е с потвърдени средства и обстоятелства “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР