Коалиция Синя София издигна проф. Вили Лилков за кмет на

...
Коалиция Синя София издигна проф. Вили Лилков за кмет на
Коментари Харесай

Официално: Вили Лилков се кандидатира за кмет на София

Коалиция " Синя София " издигна проф. Вили Лилков за кмет на София.

" Поставяме началото на създаване на дясна политическа опция за явяване на локалните избори в София. Влизаме в диалози с десни политически партии, с жители, за основаване на обединението " Синя София ", с която ще се записваме на идните избори ". Това съобщи самият Лилков.

Той изясни, че към момента текат диалози, само че към този момент има поддръжка от някои организации.

" Ще представим кандидатури за София и обитаемоте места към София. В началото на септември ще представим и нашата стратегия за ръководство на столицата ", уточни претендентът за кмет.

Лилков акцентира, че ще се борят за това София да е град, който подсигурява сигурност и високо качество на живот на своите жители, освободен от олигархични структури, отворен към нововъведения и вложения.

" Целите на " Синя София " са Вили Лилков да бъде идващият кмет на София, партията да има мощна политическа група в Общинския съвет, да издигнем мощни кандидатури за районни кметове ", сподели Петър Москов, ръководител на партия КОД.

Той дефинира кандидатурата на Васил Терзиев от " Продължаваме Промяната " като " арогантна проява ". " Тези хора ни оповестяват, че бъдещето се реализира посредством хора, които са от предишното, от Държавна сигурност ", сподели още Москов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР