Коалиция с БСП и ДПС няма да правим“. Това заяви

...
Коалиция с БСП и ДПС няма да правим“. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов ядосан: Искате да паднем в пропастта? Ще паднем!

„ Коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим “. Това съобщи депутатът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание. Видимо сърдит някогашният министър председател упрекна медиите, че лепят етикети на ГЕРБ/СДС, че щели да създадат коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

По думите му личностите, а не партиите би трябвало да вземат решение дали би трябвало да се отиде на избори или не.

Вчера Борисов чул много от водачите на другите партии – кой щял да е помощно колело и кой не. Искате избори, желаете дефолт, както споделят в Съединени американски щати – ще ги получите, разяснява Борисов.

Той съобщи, че не е нервозен, а е сериозен, виновен и щом всички партии желаят да паднат в пропастта – ще паднат.

Българите ще ни санкционират по този начин, както ни се поставя, чака Борисов. Той ще се отнесе с почитание към другите партии.

„ Няма да разреша Политическа партия и Демократична България да се заловен, мокрият им сън да стане действителност, с цел да ни бият на локалните избори. Няма да стане, няма да го разреша “, акцентира Борисов.

Той уточни, че през днешния ден депутатите ще вземат заплати, само че не са свършили никаква работа. „ Няма да ви се получат опорките, няма. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е идващите избори. На президента Румен Радев му искам да е жив и здрав, тъй като дълго ще ръководи и е последното избавление на българите сега. Това го споделям на Атанас Атанасов, Христо Иванов и всички, които стоят в профил, срамят се от Политическа партия и мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от локалната власт “, добави той.

Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че партията ще предложи персони за кабинет даже за един, три или 6 месеца, само че няма да разреши медиите да му лепят етикет, че ще прави коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

В умозаключение Борисов сподели, че има среща с „ доста значими оттатък океански сътрудници през днешния ден “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР