Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с пълна листа от 14

...
Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с пълна листа от 14
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в Русе: След изборите - управление с коалиционно споразумение, с ярки политически фигури

Коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с цялостна листа от 14 кандидат-депутати в Русенско - с лидер Бедрос Пехливанян, на предварителните парламентарни избори на 9 юни тази година. Целта е да имаме най-малко двама депутати от Русенско в идващия парламент. Това сподели Пехливанян, откакто през днешния ден обединението записва листата си с кандидат-депутати в Районната изборна комисия в крайдунавския град, предава Българска телеграфна агенция.

По думите му, това е изцяло действителна цел. " Според мен даже би трябвало да се борим за повече депутати ", сподели Пехливанян, който е общински ръководител на ГЕРБ в Русе, предприемач и фармацевт.

Областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев, който е втори в листата и сега е народен представител, дефинира миналите три години като " години на застой, безвремие и безпорядък, години, в които съвсем нищо не беше свършено ".

По думите му след изборите би трябвало да има ясно ръководство с съдружно съглашение, с ярки политически фигури, които да носят отговорност и тя да бъде споделена сред партиите в ръководството, според тежестта, която получат на вота.

" Излизаме за победа и то с доста огромна преднина пред втория. На България е нужна непоклатимост ", сподели Кръстев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР