Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира днес пълна листата от 16 кандидати за

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира днес пълна листата от 16 кандидати за
Коментари Харесай

Добрев, Станков и Димитров водят пак листата на ГЕРБ-СДС в М...

Коалиция ГЕРБ-СДС записва през днешния ден цялостна листата от 16 претенденти за народни представители от района в РИК-Хасково. Първите три места остават непроменени от предходния предварителен избор на 11 юли т.г. Водач е регионалният координатор Делян Добрев, втората позиция е за досегашния депутат доктор Георги Станков, трети е Стефан Димитров – представител на Съюз на демократичните сили.



" Листата на ни за изборите на 14 ноември е актуализирана. Девет от всички претенденти за депутати са представители на Младежката организация на ГЕРБ. Целта, която си слагаме е три мандата в Хасковски район ", сподели минути след подаване на документите в районната изборна комисия лидерът Делян Добрев. " Резултатите са значими, само че те не са първостепенни в този миг. Защото всички се намираме в извънредно тревожна обстановка. Цената на електрическата енергия, на газа, на петрола и на всички енергийни запаси е със стотици проценти по-висока. Металите, строителните материали също нарастнаха стотици пъти. И всичко това ще рефлектира върху питателните артикули и върху всички останали артикули. Намираме се в тревожна обстановка, поради която хората обедняват. А това не се е случвало през последните 12 години, само че за жалост, единствено за последните 6 месеца българите обедняха. Ние - от ГЕРБ, сме се потвърдили и знаем по какъв начин да управляваме рецесии. През 2009 и 2010 година изведохме страната от международната икономическа рецесия “, разяснява Делян Добрев.



" Кризата, която ни следва поради тази висока инфлация в този момент, няма да е по-лека. Надявам се хората да се доверят на ГЕРБ, тъй като ние знаем по какъв начин да изведем страната от рецесията, в която ни вкара Служебното държавно управление “, ​каза още лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.

Ето и цялата листа на ГЕРБ-СДС за МИР 29 - Хасково:

1. Делян Александров Добрев – ГЕРБ Хасково

Делян Добрев е от Хасково. Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първото държавно управление на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44, 45 и 46 Народно събрание. Председател на Комисията по енергетика в Народно събрание 2014 – 2019. Владее британски език. Делян Добрев е женен с три деца.

2. Д-р Георги Тенев Станков – ГЕРБ Любимец

Д-р Георги Станков е от Любимец. Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44, 45 и 46 Народно събрание. Член на Комисията по защита, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

3. Стефан Димитров Димитров – Съюз на демократичните сили Димитровград

Стефан Димитров е от Димитровград. Икономист, пълномощник на „ Неохим “ АД. Кмет на община Димитровград в мандат 2007-2011 година Председател на Общински съвет – Димитровград в мандат 2011-2015 година Регионален ръководител на КРИБ за област Хасково. Владее британски език. Семеен, татко на три деца.

4. Деян Красимиров Иванов - ГЕРБ Димитровград

Деян Иванов е от Димитровград. Магистър електроинженер от ВТУ " Тодор Каблешков. " Главен специалист в Парламентарната комисия по енергетика. Член на УС на ФЕЕВИ- Фонд за енергийна успеваемост и възобновими източници. Председател на СД на БНЕБ- ЕАД в интервала 2017-2018 година

5. Д-р Стефка Здравкова Стефанова – ГЕРБ Харманли

Д-р Стефка Здравкова е от Харманли. Дипломиран ветеринарен доктор от Тракийски университет Стара Загора със лична ветеринарна процедура. Областен шеф на област Хасково от ноември 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместител регионален шеф. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.

6. Божидар Петков Петков – МГЕРБ Димитровград

Божидар Петков е от Димитровград. Завършил „ Икономика и ръководство “ от Икономически университет – Варна, бакалавърска и магистър степен. Общински консултант от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Член на НИС на МГЕРБ. Член на НСОРБ – комисия по Европейски стратегии и планове и комисия Икономика, районно развиване и благоустройство.

7. Евгения Даниелова Ангелова – ГЕРБ Хасково

Евгения Ангелова е от Хасково, народен представител в 43 и 44 Народно събрание, зам.-председател на КБФ и член на КЕВКЕФ. Магистър по финанси от университет в Съединени американски щати и магистър по бизнес администрация от Англия. Владее британски, фамилна с едно дете.

8. Митко Костадинов Полихронов – ГЕРБ Хасково

Митко Полихронов е от Хасково. Предприемач в областта на превоза. Народен представител в 44 Народно събрание. Член на Комисия по превоз, осведомителни технологии и известия и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.

9. Митко Петров Петров – МГЕРБ Хасково

Митко Петров е от Хасково, магистър „ Маркетинг “ от ПУ “Паисий Хилендарски “. Има деветгодишен стаж в областта на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински консултант от ГЕРБ Хасково. От 2019 година до май 2021г. заместител регионален шеф на област Хасково.

10. Васил Димитров Митев – МГЕРБ Хасково

Васил Митев е от Хасково. Бакалавър от ПУ- ФМИ Пловдив „ Бизнес осведомителни технологии “ и магистър „ Информационни технологии със системи с изкуствен интелект “. Предприемач в региона на уеб приложенията и цифровият маркетинг, фамилен с едно дете. Лидер на МГЕРБ Хасково.

11. Атанас Емилов Асенов – ГЕРБ Хасково

Атанас Асенов е от Хасково. Предприемач. Два поредни мандата е общински консултант от ГЕРБ Хасково. Семеен, с две деца.

12. Живко Цветков Спасов – МГЕРБ Ивайловград

Живко Спасов е от Ивайловград, член МГЕРБ, общински консултант от ГЕРБ в Общински съвет Ивайловград. Тик токър с над 240 хиляди почитатели в обществените мрежи и над 10 млн. лайкове на изявления.

13. Десислава Петрова Кирякова - МГЕРБ Любимец

Десислава Кирякова е от Любимец, член на МГЕРБ Любимец, бакалавър „ Стопанско ръководство “, магистър „ Мениджмънт на националната сигурност и антитероризъм “ от ПУ “Св. Паисий Хилендарски “.

14. Николай Стефанов Николов - МГЕРБ Харманли

Николай Николов е от Харманли, член на МГЕРБ Харманли, общински консултант от ГЕРБ в Общински съвет Харманли. Компютърен инженер, степен бакалавър от УХТ Пловдив. Семеен, с едно дете.

15. Анелия Георгиева Георгиева - МГЕРБ Свиленград

Анелия Георгиева е от Свиленград. Бакалавър „ Социална педагогика “ от БУ „ Проф. доктор Асен Златаров “, магистър по „ Приложна логика на психиката “ в ПУ „ Св. Паисий Хилендарски “ и „ Агроекология и растителна отбрана “ в Тракийски университет – Стара Загора. Два пъти избирана за общински консултант от листата на ГЕРБ, заместник-кмет на община Свиленград. Семейна, с едно дете.

16. Евелина Генева Димитрова – МГЕРБ Симеоновград

Евелина Димитрова е от Симеоновград. Бакалавър „ Връзки с обществеността “ от Бургаския свободен университет. Организационен секретар на МГЕРБ Симеоновград. Владее немски език. Семейна, с едно дете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР