Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаме обща законодателна програма за дейността

...
Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаме обща законодателна програма за дейността
Коментари Харесай

Росен Желязков ще е председател на 49-ото НС, шефът на правната комисия - от ПП-ДБ

Коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаме обща законодателна стратегия за активността на Народното събрание. Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

" Разбрахме се дружно, че ръководител на Народното събрание ще бъде Росен Желязков ", уточни тя. 

" Опитваме се да създадем, тъй че да има работещо Народно събрание, знаете, че това зависи от мандатоносителя въпреки всичко ”, съобщи Лена Бориславова от Политическа партия в коридорите на Народното събрание преди срещата.

“Разговаряме за Шенген, Еврозоната, правосъдната промяна, КПКОНПИ, диалозите не престават, виждате, не става за един ден ”, сподели още Бориславова.

“Продължаваме със законодателната стратегия, през днешния ден се надяваме да я приключим. Ще би трябвало да обсъдим още веднъж въпроса с ръководителя на Народно събрание - ние продължаваме да настояваме за ротационния принцип ”. Това съобщи акад. Николай Денков от " Продължаваме промяната ", който оглавява работната група по договарянията за цели страна на ПП-ДБ.

Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС съобщи, че “разговорите сред двете групи - на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ в частта " правни екипи " не престават. Трябва ни още малко време, с цел да уточним значими елементи - в случай че през днешния ден стигнем до единодушие, то медиите и обществото ще бъдат осведомени ”.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/748169100184940/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР