Коалиция Български възход“-ВМРО няма. ВМРО я тиражираха в публичното пространство,

...
Коалиция Български възход“-ВМРО няма. ВМРО я тиражираха в публичното пространство,
Коментари Харесай

ОБРАТ! От ,,Български възход“ се врътнаха: ВМРО произведоха новината, че ще сме в коалиция

Коалиция „ Български напредък “-ВМРО няма. Вътрешна македонска революционна организация я тиражираха в общественото пространство, само че ние в никакъв случай не сме казвали, че ще бъдем в коалиция с тях. Това съобщи Виолета Комитова от „ Български напредък “ в изявление за Българска национална телевизия.
„ Новината, че ще сме в коалиция с Вътрешна македонска революционна организация, я създадоха самите Вътрешна македонска революционна организация. Те са се записали сами за изборите, БВ също са регистрирани независимо за изборите, внезапно някой създава една такава вест, която се мултиплицира, в това число от социологически организации “, сподели Комитова.
Тя изясни, че партията ѝ е водила диалози с доста хора от политически обединения, професионални и държавни организации, тъй като от БВ считат, че разговорът би трябвало да бъде изнесен в обществото.
„ Проява на уязвимост е да крещиш и да обвиняваш без обвинявания, да лепиш етикети. Българското общество в случай че желае да стартира партии, които всеки ден ще крещят, ще се упрекват и няма да създават нищо в интерес на жителите и бизнеса, изборите предстоят. Ако желаят обаче да се борим за усмиряване на топката в нашето общество, за повече сигурност, тъй като нашето общество страда от неустановеност във всеки аспект, това минава единствено през постоянно държавно управление “.
Трудно е да се мисли за партньорства, тъй като доста хора считат, че би трябвало да се води диалог за целите в обществото – сега това са несигурността в обществото и инфлацията.
„ Приоритетът на БВ е инфлацията върху цените на храните. Всичко друго можем да преживеем, повишаването на мебелите, колите и жилищата, само че цената на храната, която довежда наши жители да стоят гладни, съгласно мен безспорна безнаказаност на политиците. Докато се карат политиците, жителите и бизнесът ще страдат “.
„ Български напредък “ ще се яви независимо на изборите, съобщи още веднъж Комитова, а листите към този момент се редят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР