Коалиционното споразумение вече е подписано. Лидерите на четирите преговарящи формации

...
Коалиционното споразумение вече е подписано. Лидерите на четирите преговарящи формации
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение между партиите вече е подписано

Коалиционното съглашение към този момент е подписано. Лидерите на четирите договарящи обединения сложиха подписите си под документа, оповестиха пред БНР съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев .

Последна под документа подписа си е поставила водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която по-рано през днешния ден получи утвърждението на Националния съвет на столетницата. Кои имена от Българска социалистическа партия ще влязат в кабинета -.

През деня съглашението е било подписано от съпредседателите на " Демократична България " Христо Иванов и, а водачът на " ИТН " Слави Трифонов го е подписал в своя партиен офис.
Политическа партия желаят кабинетът да се гласоподава още в понеделник на изключително съвещание на Народно събрание
От „ Продължаваме промяната “ (ПП) събират подписи за изключително парламентарно съвещание в понеделник, на което да се гласоподава...

" Това, което виждате пред вас, е най-малко за пръв път в модерната история на България подобен подробен документ по всичките вероятни политики, по които имахме и групите, и специалистите, които дискутирахме, всичко влезе в този документ. Той е 140 страници. И действително ще даде опцията тази коалиция да бъде здрава и да работи за дълго време, тъй като не са общи приказки и има детайлни политики, има детайлни упования и всеки един министър на това държавно управление ще би трябвало да се оправя с тези задания ", сподели Кирил Петков.

Тръгваме окуражени и с положително възприятие, безапелационен беше Асен Василев:

" Чувството е положително, тъй като огромна част от сложните решения бяха изчистени авансово. Както знаете, има много разногласия, има много решения, има много различия сред тази коалиция. Тя не е естествена коалиция. Минахме три пъти през избори, с цел да стигнем дотук, и беше доста значимо, това, което направихме първата седмица, безусловно обществено, пред всички жители беше да се стиковат политиките ". По-късно довечера съглашението ще бъде оповестено.

Утре в 10 ч. президентът Румен Радев за сформиране на държавно управление на претендента Кирил Петков, който е претендентът за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 47-ото Народно заседание - " Продължаваме промяната ". От 13 ч. в постройката на Народното събрание  и структурата и състава на Министерския съвет, препоръчан от Политическа партия.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР