Коалиционният съвет трябва да се произнесе за оставката на вицепремиера

...
Коалиционният съвет трябва да се произнесе за оставката на вицепремиера
Коментари Харесай

Волен Сидеров поиска Валери Симеонов да подаде оставка

Коалиционният съвет би трябвало да се произнесе за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, тъй като той нарушава работата на обединението, сподели пред публицисти в постройката на министерския съвет ръководителят на партия " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров, представен от Българска телеграфна агенция.

Не можеш да поставяш цялата страна да зависи от настроенията и изнудванията на един човек. Според мен това е едно решение, което ще облекчи обстановката и ще даде опция да се работи обикновено и умерено. На негово място ще застане отново представител на патриотите, няма никакъв проблем, няма да пада държавното управление и ще продължим напред, сподели Волен Сидеров.

Той уточни, че партия " Атака " ще поддържа оставката на тримата министри. Смятам, че те са отговор на публични упования и разумно понасяне на отговорност и по никакъв метод не ги оборвам, сподели той.

Попитан дали ще освободи поста си ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти ", Сидеров уточни, че това ще направи единствено, в случай че групата бъде управлявана от най-интелигентния човек в републиката и в Източна Европа – Валентин Касабов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР