Коалиционният съвет тази вечер да следва постигнатите с консенсус становище

...
Коалиционният съвет тази вечер да следва постигнатите с консенсус становище
Коментари Харесай

Румен Радев: Заради РСМ кабинетът да не губи фокус върху социално-икономическа криза у нас

Коалиционният съвет довечера да следва постигнатите с консенсус мнение и оферти от Консултативния съвет за национална сигурност от месец януари по тематиката за Република Северна Македония.

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в ефира на бТВ довечера.

Надявам се, че поради фокуса на държавното управление върху външната политика, то няма да губи от взор тежката социално-икономическа рецесия в страната. Очаквам стремежа и силата, които се влагат за решение на проблемите на районен съд Македония за нейния път към Европа, да се ползват и във връзка с българските жители, бедността и инфлацията, сподели още Румен Радев.

Той не даде отговор на въпроса дали ще свика КСНС по тематиката за Северна Македония, както и дали обществената политика и високите цени са мотив за свикването на консултативния орган към президента.

Нека мине Коалиционният съвет довечера, да чуем какво мислят партиите, сподели още Радев.

Относно така наречен български „ Магнитски ” Радев съобщи: Очевидното отвращение на прокуратурата да се бори с корупцията в България не значи, че би трябвало да се погазват съществени закони и човешки права, с цел да се търси правдивост. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР