Коалиционният съвет на ЛЕВИЦАТА! е взел решение да предложи на

...
Коалиционният съвет на ЛЕВИЦАТА! е взел решение да предложи на
Коментари Харесай

И ЛЕВИЦАТА! няма да подкрепи Борис Бонев за председател на СОС - не подкрепя запазването на МОЧА

Коалиционният съвет на " ЛЕВИЦАТА! " е взел решение да предложи на групата на " Българска социалистическа партия и ЛЕВИЦАТА! " в София да не поддържат за ръководител на общинския съвет претендент, който не е декларирал ясна позия против премахването на паметника на руската войска и представителите на обединението ще гласоподават „ срещу “ всяко предложение за ръководител, което жертва паметника. Това стана ясно от брифинг на " ЛЕВИЦАТА! " през днешния ден в София.

Според представителя на обединението в СОС – Войслав Тодоров " изказванията на новия кмет на София и на представители на ПП-ДБ-СС приказват, че те имат намерение да продължат с войната си против историята и против паметниците на културата ", което от лявата групировка намират за неприемливо. Те разясниха и оповестения бюджет за 2024г. от Министерски съвет.

„ Нарекохме нереалистичния и измамлив бюджет на сглобката „ Шведска маса за богати и постен обяд за небогати “, тъй като бюджетът дружно с данъчните закони планува данъчни облекчения за богатите и корпорациите и данъчни усложнения за бедните – покачват се налози, такси, осигуровки. Които дружно с повишението от 1 януари на цената на водата, на парното, от средата на годината на тока поради излизането на свободния пазар на електрическа енергия на битовите консуматори, на горивата, на храните, обрича хората с най-ниски приходи на геноцид “.

За това беше безапелационна Мая Манолова, един от водачите на ЛЕВИЦАТА!.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР