Коалиционните партньори ГЕРБ и ВМРО се разбраха за детските надбавки,

...
Коалиционните партньори ГЕРБ и ВМРО се разбраха за детските надбавки,
Коментари Харесай

ВМРО се договори с ГЕРБ за данъчни облекчения на родителите без детски

Коалиционните сътрудници ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация се схванаха за детските надбавки, излиза наяве от пост на депутата Искрен Веселинов.

След диалог с финансовия министър Кирил Ананиев сътрудниците са са разбрали, че подоходният аршин ще се вдигне до 450 лв., а родителите над този предел ще получават данъчни облекчения.

" Приятели, разногласието ни с ГЕРБ за детските надбавки провокира огромен интерес и по тази причина се веселя да споделя с вас, че сме на път да го решим по метод, който пази ползите на всички български деца, а и на служители на реда и лекари.

При това без да противопоставяме другите групи. Имахме градивен диалог с министър Ананиев, обединихме се към мнението, защитавано от Вътрешна македонска революционна организация, че всички български деца би трябвало да получат държавна поддръжка. Вървим към втория вид, препоръчан от мен преди няколко дни - тези от фамилии с ниски приходи да бъдат подпомагани посредством ЗСПД и така наречен детски надбавки, а всички останали да получат данъчни облекчения в същия размер - т.е опция родителите да понижат с 4500 лева годишната си данъчна основа за всяко дете, респективно в следствие по 450 лева.годишна поддръжка ", написа във " Facebook " Веселинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР