Коалиционните ни партньори не са лесни, ние си ги знаем

...
Коалиционните ни партньори не са лесни, ние си ги знаем
Коментари Харесай

Борисов: Коалиционните ни партньори не са лесни

Коалиционните ни сътрудници не са лесни, ние си ги знаем от години. постоянно съм се опитвал да ги укротявам и да търсим баланс и съгласие. Няма други разновидности - това са патриотите и ние, разяснява от Брюксел министър председателят Бойко Борисов политическата обстановка в България.

Сутринта разговарях с люксенбюргския министър председател, както и с министър председателите на Белгия и на Франция. Имаше предложение да създадем франкофонска среща във Варна където да продължим разгоротите, и ние ще я създадем, съобщи пред публицисти министър председателят Борисов.

Добре е да ни познават като Балкански район, уточни той.

По преференциално е за България да се усили внонската за бюджета. За кохезията доста ще се приказва, уточни още Борисов.
По думите му “голямата ни централизация би трябвало да е ориентирана към Сирия, към това, което се случва в Украйна”.
С полския министър председател дълго си говорихме за това, което коментирахме с Виктор Орбан в София.

Аз мисля, че ръководителят на Съвета и на Европейска комисия няма да бъде еднакъв. Все ще се откри кой да ръководи, сподели министър председателят.

Изключително натоварена с упования е срещата с Ердоган на 26 март. Ако някой си мисли, че тази среща ще е лека, значи неотдавна е в политиката. Това не е вечеря на другари, които се събират да побъбрят, съобщи още министър-председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР