Коалиционната формула за създаване на редовно правителство е неизбежна. Ниската

...
Коалиционната формула за създаване на редовно правителство е неизбежна. Ниската
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна

„ Коалиционната формула за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна. Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на „ не поддържам никого ” са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание ”, това разяснява служебният министър председател Гълъб Донев след предварителния избор в неделя.

Служебният министър-председател поздрави всички, ангажирани с организирането на вота.

„ Изборите минаха умерено и транспарантно. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своя избор и желания ”, регистрира той.

Донев отличи сериозната, по думите му, работа на министър Крум Зарков и на вицепремиера Атанас Пеканов, за които подготовката на законопроектите по Плана за възобновяване, е с изключение на професионална отговорност, само че и персонална идея.

И се обърна с зов към служебните министри: „ Не губете мотивация и сила за работа в седмиците, които ни остават. Най-доброто средство за оправянето с неоснователните обвинявания и лъжите са действителните резултати от добре свършената работа ”, сподели министър председателят.
ТЕМА преди 17 минути 281 преди 49 минути 459 преди 3 часа 776
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР