Коалиционна среща в Народното събрание заради социалните и икономически мерки,

...
Коалиционна среща в Народното събрание заради социалните и икономически мерки,
Коментари Харесай

Управляващите обсъждат на коалиционен съвет замразяване на цените на някои стоки

Коалиционна среща в Народното събрание поради обществените и стопански ограничения , препоръчани от Българска социалистическа партия.

Специално за съвещанието в Народното събрание дойде и вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова. По думите на Нинова, която е и водач на Българска социалистическа партия, измежду обсъжданите тематики ще е преодоляване на инфлацията и цените, както и компенсирането на приходи . „ Слагаме началото на диалога за актуализация на бюджета “, уточни още тя.

 коалиция съвет Българска социалистическа партия

„ Трябва да подсигуряваме финансовата непоклатимост на държавата; да няма популизъм, само че да има действителни дейности, които да оказват помощ на стопанската система и семействата “, счита Нинова.

Тя конкретизира, че съгласно Българска социалистическа партия би трябвало да се прегледат опциите за понижаване на Данък добавена стойност, на акцизи, горива и " следените артикули ". Социалистите ще слагат и тематиката за необлагаемия най-малко и регулирането на енергийната беднотия.

Тя сподели, че таванът на цените е „ една доста гореща тематика “, по която имаме разнообразни отзиви, добави водачът на левицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР