Коафьорът шашна на старта на ВИП Брадърс тоалет от елитна

...
Коафьорът шашна на старта на ВИП Брадърс тоалет от елитна
Коментари Харесай

Кулагин с костюмче от магазин за възрастни! Само „очилата за свършване” струват 400 евро

Коафьорът шашна на старта на „ ВИП Брадър ”с тоалет от елитна немска верига магазини за удоволствия, видя HotArena.

Ексцентричният вицепрезидент на къщата в новия сезон на „ ВИП Брадър ” Валентин Кулагин е положил изключителни старания да блесне с несравним жанр при дебюта си в предаването. „ Уикенд ” научи, че палавото садо-мазо костюмче и големите очила с рогови рамки , с които той се появи пред камерите на Нова ТВ, са поръчани особено за събитието от огромна немска верига сексшопове .

Кулагин се е изръсил с близо 2000 евро, с цел да показва автентичност в риалитито . Покупките му идват непосредствено от представителството в Берлин на компанията „ Фън Фектъри ”, специализирала се в облекла и аксесоари за полово освободени германци. Само очилата, с които Валентин се беше обзавел при дебюта на шоуто, са на стойност 400 евро. Те са без диоптри от така наречен модел „ очила за приключване ”. Терминът беше разпространяван в общественото пространство у нас от палавата сексоложка Наталия Кобилкина.

Става въпрос за аксесоар, чието предопределение е чисто фетишистко – те се употребяват от двойки, при които единият сътрудник обича да еякулира върху лицето на другия. Те служат за предотвратяване на очите от инфекции, като в същото време са част от интимната игра.

Най-големият шлагер измежду дрешките на Кулагин са кожените панталонки на стойност 1000 евро . Те са снабдени със скрити копчета, които разрешават с едно придвижване цялата им задница да бъде смъкната, при което приносителят им остава със съблазнително разголено дупе. Носят се без долни дрехи, несъмнено.

Черното поло с железен нагръдник е от раздела „ леко садо-мазо ” . Веригите и стоманените плочки в действителност са от олекотена въглеродна сплав и да изцяло безвредни за потребление по време на секс. За по-истински фенове на болката магазинът предлага много по-хард осъществявания в същия жанр, с които можеш в действителност да се оковеш като феодален изгнаник.

Що се отнася до умопомрачителната шарена пижама, тя е предопределена за ролеви игри. Моделът е разгласен в уеб страницата на сексшопа като „ Хавайка за застаряващи милионери ”. Явно има дами (или господа), които избират вместо здравна сестра или пожарникар, да си показват, че си лягат с стар баровец.

Злите езици шушукат, че Кулагин е прекомерно наясно с асортимента в магазините за възрастни. Той обаче пазарувал обичайно от чужбина, тъй като в нашите дюкяни имало единствено „ вибратори и анални топчета и нищо уместно за една същински волна душа ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР