Ко- водещата на На кафе“ Зейнеб отдавна ламти за мястото

...
Ко- водещата на На кафе“ Зейнеб отдавна ламти за мястото
Коментари Харесай

Зейнеб се облизва за мястото на Гала, но дали ще успее? Ето отговорът:


Ко- водещата на „ На кафе “ Зейнеб от дълго време ламти за мястото на титулярката Гала. А тези дни, до момента в който я заместваше, съумя да сбъдне, най-малко за малко, огромната си фантазия.

до толкоз си повярвала, че не може да се удържи и непрестанно прави сякаш шеговити намеци към шефката си, че й е време да си вземе по- дълъг отпуск.

Туркинята, която нашумя около първия Биг Брадър, въпреки всичко има прочут триумф, защото съумя да се задържи в утринното токшоу най- дълго от всички, като се изключи титулярката Гала. Дори най- положителната другарка на тв водещата – Джуджи, изхвърча от шоуто. Но Зейнеб има постоянни позиции и като че ли никой не може да я мръдне.

Двете с Гала се показват пред феновете на доста близки приятелки. Но на титулярката й е ясно, че младата тигрица се облизва за мястото й и би направила всичко, с цел да го има. Но към този момент ще би трябвало да се задоволи с позицията на несменяема кореспондентка.
Гала уреди любовника си за ко- водещ, а Зейнеб отново остана прецакана
Известно е, че Гала е фамилна другарка с шефовете си от семейството Халваджиян, и заради тази причина, никой не може да я мръдне от „ На кафе “. Дори съумя да вкара младия си ухажор Стефан за ко- водещ, с цел да му откри някаква работа, макар че е повече от безразсъден на екрана.

Така че, младата Зейнеб има още доста самун да изяде, до момента в който се снабди с сходни позиции в малкия екран. Освен с гаджето на Гала, някогашната брадърка евентуално ще би трябвало да се бори и с щерка й Мари, която рано или късно, ще заеме мястото на мама.

Не инцидентно Зейнеб си направи устата, че е време да дадат на нея и репортерката Ася опция най-малко да водят интернет шоу.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР