Княгиня Калина отново е призована чрез упълномощен адвокат да се

...
Княгиня Калина отново е призована чрез упълномощен адвокат да се
Коментари Харесай

Княгиня Калина отново е призована в полицията за инцидента на Боровец

Княгиня Калина още веднъж е призована посредством акредитиран юрист да се яви в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - София, където да ѝ бъде повдигнато обвиняване за породената от нея злополука след шофиране в нетрезво положение.

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски катастрофира в Боровец на 19 август. При изработен тест с дрегер са били регистрирани 1,5 промила алкохол. По-късно Калина Сакскобургготска е отказала да даде кръвна проба в болница. Полицията конфискува автомобила, с който тя бе предизвикала случая.

Миналата седмица нито тя, нито неин юрист се явиха в регионалната дирекция на полицията в София. Мотивът беше, че адвокатката ѝ била в чужбина. Ако княгиня Калина не показа основателна причина за възможното си отсъствие и през днешния ден тогава може да се стигне и до насилственото ѝ довеждане пред проверяващите.

Вчера в Рилския манастир Симеон Саксобургготски за първи път разяснява случая с щерка му. Княгиня Калина също участва на панихидата за гибелта на цар Борис Трети, само че резервира безмълвие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР