Княгиня Калина и семейството й се присъединиха към тържеството за

...
Княгиня Калина и семейството й се присъединиха към тържеството за
Коментари Харесай

Княгиня Калина и синът й Симеон-Хасан присъстваха на тържество за пълнолетието на испанската инфанта

Княгиня Калина и фамилията й се причислиха към тържеството за пълнолетието на испанската инфанта Леонор. На него бе елитът на европейските кралски семейства, написа " Телеграф ".

Рожденият ден се състоя вечерта на 31 октомври, откакто наследничката на короната - Леонор, се закле пред испанската конституция.

 

Един по един в обособени лимузини в Ел Пардо дойдоха Мириам Унгрия, вдовица на княз Кардам, дружно с българския правоприемник на купата – Борис, и брат му Белтран; княз Кубрат със брачната половинка си Карла Ройо-Вилянова и тримата им синове Лукас, Тирсо и Мирко; както и княгиня Калина дружно с Китин Муньос и сина им Симеон-Хасан.

 

На празненството не бяха видяни княз Кирил и Росарио Надал дружно с децата им, както и княз Константин-Асен.

 

Българското царско семейство се смеси с роднините си, които образуват кралската фамилия на Испания. На рождения ден на Леонор участваха двете й лели – инфантите Елена и Кристина, с част от порасналите им към този момент деца - първи братовчеди на бъдещата кралица. Синът на принцеса Елена - Фройлан, дойде от ОАЕ, където от известно време живее с дядо си, абдикиралия испански крал Хуан Карлос.

 

Самият той се появи на частното празненство, макар че не бе позволен на формалната гала в Кортесите сутринта, когато внучката му се закле във честност на короната. Разбира се, бе и жена му – кралица София, която има мощна връзка с внучката си Леонор.

 

София избра също да не бъде на формалните събития, с цел да не е още по-очебийно отсъствието на възрастния крал. Веднага след края на рождения ден той отлетя за Лондон, с цел да преспи, и оттова – за Абу Даби.

Баба София обаче живее в един от кралските дворци в Мадрид.

 

На формалната клетва инфантата Леонор се появи в бял костюм с панталон, дело на Агустин Гарсия, желан модист на татко й. Той сътвори през 2004 година униформата, с която Фелипе тогава се ожени за майката на Леонор Летисия. Почти същият бял костюм с двуредно закопчаване може да се откри и в магазините на „ Зара “, разяснява „ Ел Периодико “.

 

Майка й, кралица Летисия, бе обичайно в тъмносиня рокля, модел на Каролина Ерер.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР