КНСБ е изработило мобилно приложение, на което може да се

...
КНСБ е изработило мобилно приложение, на което може да се
Коментари Харесай

Недоволни работници подават сигнали през мобилния си телефон

 КНСБ е изработило мобилно приложение, на което може да се подават и отрицателни, и положителни сигнали. От юни до момента са постъпили 50-60 сигнала, а към този момент има и първи решен проблем. Случаят е от Дупница и касае неизплатени заплати, заяви в Пловдив националният секретар на синдиката Даниела Алексиева, съобщи Plovdiv24.bg .

Едно от преимуществата на подаването на сигнал през мобилното предложение е, че подателят остава неизвестен. " Всеки може да прочете защо става въпрос, може да напише коментар, само че в нито един миг самоличността на лицето, подало сигнала, няма да бъде разкрита ", изясни Алексиева. 

Другото преимущество е бързата противоположна връзка. Ако сигналът не изисква интервенция на способените органи, специалистите на КНСБ неотложно дават отговор на поставения въпрос.

В края на годината ще се направи обощение на всички постъпили сигнали и ще се създадат две ранглисти - на правилни и на неточни работодатели.

Освен това ще се създаде и предложи пакет ограничения за законодателни промени за понижаване на сивата стопанска система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР